Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Video Stream, Edit, Publish, View.

 

Amijo 

Βάλτε ένα video  του YouTube να παίζει μέσα σε ένα άλλο video. Δώστε του με copy paste τις δ/νσεις του YouTube που είναι τα δυο video (background και foreground), δώστε του την δ/νση που θέλετε να ανεβάσετε το video, ή αφήστε το να δημιουργήσει μια τυχαία.

 
 

 

Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας, τα video clips, και τη μουσική σε ένα video (το free μόνο 30'').

 

RSS

 

Cellsea

Στοιχειώδης video editor για ταινίες στο PC σας, ή στο YouTube, dailymotion, metacafe, break, spike.

 
 

deturl

Κατεβάστε, video του youtube, απ' όποια σελίδα θέλετε, ή την μουσική του video, σε όποιο format θέλετε, με όποιον τρόπο προτιμάτε εσείς.

  Telebit blog
 

Flixtime 

Το φιλικότερο user interface για video editing. Είναι σε στυλ wizard για να ξεκινείσετε με φωτογραφίες, video, μουσική και κείμενο. Το free είναι για δημιουργία video μέχρι 60''.

 
 

 

Video editing και publishing με πολλά effects.Εισάγετε video, νες, ήχο, κείμενο, ορίστε τρόπο και χρόνο παρουσίασης του καθενός και αποθηκεύστε τα στο pc σας ή ανεβάστε τα στο YouTube.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

KeepTube

YouTube, Google video, metacafe, facebook, myspace, photobucket, Mega Video, Dailymotion, vimeo, veoh, break, spike, current, και για πολλά άλλα Sites, downloader, κάνοντας copy -  paste την δ/νση του Video.

   
 

 

Το τρίτο σε επισκεψιμότητα, μετά από Yutube και Vimeo, με εξειδίκευση στα howto, DIY (φτιάξτο μόνος σου) videos, όπως και σε τρυκ και μαγικά.

   
 

movavi 

Online video converter, αλλά και μοντάζ για συρραφή μέχρι 5 ταινιών σε μια. Περιορισμοί: 10' το καθένα από τα 5 και να μην είναι το σύνολο μεγαλύτερο από 100MB. Δείτε τα υποστηριζόμενα format.

   
 

muviecloud 

Δημιουργείστε Albums για τα Event σας με φωτογραφίες και video. Καλέστε τους φίλους σας να τα δουν. Ο χώρος είναι ιδωτικός, μόνο ατο που έχουν προσκληθεί με mail μπορούν να δουν το συγκεκριμένο album. Δεν χρειάζονται Login, είναι σαν να απαντάνε στο mail.

   
 

One True Media 

Ανεβάστε φωτογραφίες, video, διαλέξτε στυλ, effects, μουσική  και μοιράστε το.

   
 

 

Η πιο εύκολη τιτλέζα για video. Προυπόθεση: το video να είναι σε καάποια δ/νση στο Internet (πχ Youtube, metacafe).

   
 

Photobacket 

Ανεβάστε τις φωτογραφίες, τα video σας, δημιουργείστε Albums, Slideshows, πάρτε Snapshots με την κάμερά σας. Διαλέξτε στύλ, επεξεργαστείτε, διορθώστε τις, προσθέστε effects. Μοιράστε τα σε κοινωνικά δίκτυα, αποκτήστε την δικιά σας ιστοσελίδα.

   
 

ScreenCast-O-matic 

Ξεκινείστε να κάνετε εγγραφή σε video την οθόνη σας με ένα κλικ. Ακριβώς ένα.

   
 

Screenr 

Είναι screencast (βιντεοσκόπηση της οθόνης + ήχος, 5' το free). Κάντε login με το λογαριασμό του facebook, twitter, google, yahoo. Μοιράστε το video που φτιάξατε στο social network που κάνατε login, στο YouTube, ή κάνετέ το download στο PC ή το Mac.  

   
 

Sync-video

Θέλετε να παρακολουθείστε με τους φίλους σας μια ταινία, από το Youtube και το Vimeo, αλλά δεν μπορείτε να βρεθείτε για πολλούς και διάφορους λόγους. Πχ είναι μακριά σας. Μπείτε σ' αυτό το site, φτιάξτε ένα δωμάτιο, επιλέξτε την ταινία που θα δείτε και προσκαλέστε τους φίλους σας, από κάθε κοινωνικό δίκτυο (facebook, g+, twitter, Redit κλπ), ή με mail. Βλέποντας τη ταινία μπορείτε να κάνετε και σχόλια.

   
 

TubeChop 

Κόψτε το κομμάτι που θέλετε από κάποιο video του Youtube. Αναρτήστε το αποτέλεσμα στο site σας ή απλά στείλτε το mail, μοιραστείτε το στο facebook κλπ.  

   
 

twitvid 

Ανεβάστε στα κοινωνικά δίκτυα facebook, twitter το video που θέλετε, ή  τροφοδοτηθείτε από τις πηγές που εσείς θα επιλέξετε, μέσα από το twitter ή το facebook, με video. Προσοχή, το twitvid διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύει, οτιδήποτε προσωπικό σας δεδομένο, ή περιεχόμενο, ακόμη και αν τα έχετε διαγράψει. Διαβάστε καλά τους όρους χρήσης. 

   
 

USTREAM 

Το πιο δημοφιλές site για live streaming με δικό του Web Based ή Desktop editor.

   
 

video2mp3 

Πολύ καλή online μετατροπή video σε mp3. Αν οι διαφημίσεις δεν σε μπερδεύουν τόσο, που να σου δημιουργούν άγχος αν πάτησες το σωστό κουμπί.

   
 

VideoToolbox

Video editing. Μετατρέπει αρχεία  από και σε 3GP, AMV, ASF, AVI, FLV, MKV, MOV, M4V, MP4, MPEG, MPG, RM, VOB, WMV, με εύκολο cropping,  προσθήκη watermark, άμεσο demux, συρραφή video, υπότιτλοι. Το free μέχρι 600 MB.

 

Vimeo 

Πολύ σοβαρό Site με μαθήματα τόσο για το hardware σας όσο και για το software. Με Do It Yourself για ειδικές περιστάσεις. Το Free δεν κάνει download το Video. Δεν επιτρέπεται η εμπορική του χρήση.

   
 

web video fetcher

Κατεβάστε μετατρέποντας σε real time, από ένα format σε άλλο, video ή μουσική από τα πιο γνωστά site (YouTube, MySpace, Google, Facebook και άλλα 100 όπως ισχυρίζεται).

   
 

WeVideo

On line video editing, 1GB storage, 360p ανάλυση, εξαγωγή σε Facebook, YouTube, Vimeo και Twitter, 390 τίτλοι τραγουδιών. Όσο είναι στη beta φάση όλοι οι χρήστες έχουν διαχείρηση plus, δηλαδή 10GB χώρο, 480p ανάλυση, κατέβασμα στο σκληρό δίσκο τους και χωρίς watermark.

   
 

YouTube 

Όλοι γνωρίζουν το Youtube. Οι περισσότεροι ξέρουν ότι μπορούν να ανεβάσουν και δικά τους Video δωρεάν αρκεί να εγγραφούν. Λίγοι ξέρουν ότι μπορούν να κάνουν μια βασική επεξεργασία στα video τους μέσα στο YouTube.