Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Μήπως ταιριάζει στις ανάγκες σας περισσότερο κάποιο πρόγραμμα από τα downloads (τρέχει τοπικά) της ίδιας κατηγορίας; Ή θα ήταν προτιμότερο ένα πρόγραμμα Poratble (φορητό στο USB);

Σελίδα

    1  

   Webware Security page 1/2   

 

Bitdefender QuickScan

Γρήγορο σκανάρισμα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ελέγχει για viruses και spyware μόνο αρχεία που είναι φορτωμένα στη μνήμη, ή που τρέχουν στην εκκίνηση των Windows. Ανενεργά σώματα ιών δεν ανιχνεύονται. Δεν διορθώνει το πρόβλημα μόνο το ανιχνεύει.

 
 

Browsercheck

Τσεκάρετε αν ο browser που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε και τα πρόσθετά του είναι ασφαλή (ενημερωμένα και όχι μόνο). Για PC και MAC.

 

RSS

 

cameratrace

Σας κλέψανε, χάσατε, ή ξεχάσατε που είχατε αφήσει την φωτογραφική σας μηχανή. Γράψτε τον σειριακό αριθμός της ή αν δεν τον ξέρετε, ανεβάστε μια φωτογραφία που είχατε τραβήξει με αυτήν και το cameratrace θα βρει τι φωτογραφίες και από ποιούς έχουν ανέβει στο Internet. Το free είναι για ένα ψάξιμο μόνο (μια φορά για κάθε serial no).

 
 

 

Tουιτάρετε, μέσα από αυτό το site και τα Tweets σας θα είναι σε στυλ captcha όχι μόνο με τον τρόπο που βλέπετε αλλά με πολλά διαφορετικά στυλ. To site ισχυρίζεται ότι έτσι τα tweets σας θα είναι αόρατα στις μηχανές γιατί δεν μπορούν να διαβάσουν captcha. Δεν είναι ακριβώς αλήθεια. Υπάρχουν software που μπορούν να αναγνωρίσουν captcha. Η ενέργεια και χρόνος όμως που χρειάζεται να καταναλώσουν τα κάνουν ασύμφορα για μαζικές παρακολουθήσεις. Το πραγματικό του ελάττωμα για μας είναι ότι δέχεται μόνο λατινικούς χαρακτήρες.

  Telebit blog
 

 

Όσο η πληροφορική μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή μας, τόσο οξύνεται το πρόβλημα της διαχείρησης των Passwords (κωδικών). Θυμηθείτε μόνο το όνομα χρήστη, μια φράση κλειδί και αποθηκεύστε όλους τους κωδικούς σας εκεί για να τους βρίσκετε όπου και αν είστε. Ακόμα και αν χακέψουν το site δεν θα μπορέσουν να βρουν τίποτε γιατί τα σώζει στους server του σε κρυπτογραφημένη μορφή.

 
 

 

Την έχετε πατήσει αρκετές φορές με site που ζητούν το mail σας για να κάνετε εγγραφή, download, ή να πάρετε κωδικό και μετά ακολουθεί βροχή από spam mails στο γραμματοκιβώτιό σας. Με αυτό το site χωρίς εγγραφή ή login φτιάξτε ένα αναλώσιμο mail που ισχύει για 14 μέρες, δώστε το, πάρτε το mail που χρειάζεστε και τελειώσατε. Είναι σωτήριο και για αυτούς που δεν έχουν δικό τους υπολογιστή ή mail, ή δεν θέλουν να το δώσουν.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

 

Online scanner που χρησιμοποιεί την ίδια "μηχανή" ανεύρεσης επικύνδινου κώδικα με το NOD32. Κάνει και clean.

 

 

Ελέγξτε το PC σας για ιούς και spyware και καθαρίστε το, εαν υπάρχουν.

 
 

Gate2Home

Virtual Keyboard στην οθόνη και με ελληνικά. Για να προστατεύετε τους κωδικούς σας (Password), ή έστω να γράψετε ένα μήνυμα που δεν θα μείνουν ίχνη του στον υπολογιστή.

   
 

ivkey 

Γράψτε ότι θέλετε σε όποια γλώσσα θέλετε χωρις την χρήση πληκτρολογίου, ή σε συνδιασμό με αυτό. Με το on screen πληκτρολόγιο αποφεύγετε τους keylogers. 'Οταν ολοκληρώσετε την πληκτρολόγηση, στείλτε το στα έτοιμα που έχει (Google, facebook, twitter κλπ) ή κάντε copy+paste αυτό που γράψατε όπου θέλετε.

   
 

iKeepm 

Καταγράψτε όλα τα υπάρχοντα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Διπλή η χρησιμότητά του. Σε περίπτωση που σας κλέψουνε ξέρετε τι ακριβώς σας πήρανε και αν είστε ασφαλισμένος έχετε γρηγορότερη εξυπηρέτηση. Παρακολουθείτε τις εγγυήσεις και τις επισκευές που έχετε κάνει σε κάθε τι.

   
 

LastPass  

Μπορείτε να φυλάξετε τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς σας κρυπτογραφημμένα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δημιουργείστε προφίλ (προσωπικά, δουλειάς κλπ) και όταν σας ζητούνται στοιχεία για εγγραφή κάνει αυτόματη συμπλήρωση. Συνδέεστε με ένα κλικ σε κάθε site που θέλει κωδικό. Κρυπτογραφεί κείμενα. Κυκλοφορεί και σε Desktop

 

Microsoft password strength checker

On-line εργαλείο από τη Microsoft για να δείτε κατά πόσο ο κωδικός που δώσατε μπορεί να αντισταθεί στο 'σπάσιμο' του από κάθε επιδέξιο ή επίδοξο cracker.

   
 

Minor Monitor 

Δεν γίνεται να πείτε στα παιδιά σας να μην χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα. Δεν μπορείτε όμως να είστε πάνω από το κεφάλι τους συνέχεια. Παρακολουθείστε διακριτικά, όταν ευκαιρείτε. Για επικύνδινες ή ύποπτες δραστηριότητες στέλνει alerts με mail.

   
 

MyPageKeeper  

Security για το facebook. Προστατεύει το προφίλ σας και την online reputation που έχετε. Ελέγχει τα newsfeeds και τον wall για unauthorized  εγγραφές. Ο βαθμός "επιθετικότητάς" του είναι επιλεγόμενος.  

   
 

My Permissions

Με τόσες εφαρμογές στο Internet και τόσες εγγραφές στα κοινωνικά δίκτυα, κανείς δεν ξέρει σε πόσες από αυτές έχετε δώσει την άδεια να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Με ένα κλικ πάνω σε κάθε γνωστό εικονίδιο (facebook, twitter, Google κλπ), βρείτε αν έχετε δώσει άδεια πρόσβασης σε κάποιο/α από αυτά.