Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Σελίδα

  1 2  

Productivity 1/2

 

 

Εξειδικευμένο Project Management για ομάδες, με τις κλασσικές εργασίες του είδους. Time tracking, HR Management, διαχείρηση εγγράφων, παρακολούθηση εξόδων, αναφορές. Το free είναι μέχρι 5 άτομα, 2 projects και 250 ΜΒ χώρο.

 
 

 

Risk και Milestone Management με 10 projects το free, ημερολόγια, διαγράμματα Gant, συνεργασία με Outlook και Google Calendar. Κάνει αυτόματο backup μόνο του κάθε 30'. Το free δέχεται έναν administrator (leader) δυο κοινότητες και 5 άλλους χρήστες (editors περιορισμένων δικαιωμάτων, συνεγάτες, επισκέπτες).

 

RSS

 

Boxmeup 

Καταγράψτε ότι μπορεί να περιγραφεί. Κατάλληλο για συσκευασίες, περιεχόμενα δωματίου ή σπιτιού, συλλογές, υλικά εργαστηρίου. Τυπώστε ένα αυτοκόλλητο QR, ή δείτε τα περιεχόμενα μέσα από το Site.

 
 

Κατάλληλο για όσους σπουδάζουν ή κάνουν έρευνα. Υπογραμμίστε αυτά που σας ενδιαφέρουν, από τον σωρό πληροφοριών που σας δίνει το internet, αποθηκέψτε τα, προσθέστε τους σχόλια, ταξινομείστε και οργανώστε τα. Δημιουργεί αυτόματα βιβλιογραφία, για τα highlights, από το internet. Συνεργάζεται με το Goolge Docs, στο οποίο μπορείτε να ρίχνετε με drag&drop, αυτά που θέλετε.

  Telebit blog
 

Clockblock

Δημιουργεί λίστες to do για την καθημερινότητά σας. Ορίζετε βαθμό προτεραιότητας αλλά δεν μπορείτε να δείτε την λίστα μεταγενέστερης ημερομηνίας. Μπορείτε να ψάξετε όμως μια υπόθεση με το όνομα της άσχετα από την ημερομηνία.

 
 

Create.ly 

Εργαλείο για διαγράμματα, περιγράμματα, web design, projects. Με βιβλιοθήκες, συνεργάτες, αλλά όχι ιδιωτικότητα στο free. Είναι όλα σε δημόσια θέα.

 

Αναφορά σπασμένου Link.

 

Cupcloud

Αποθηκέψτε την στιγμή με ένα κλικ. Θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από την δουλειά σας στο PC, ή να συνεχίσετε την άλλη μέρα από το σημείο που μείνατε, ή να αλλάξετε θέση εργασίας (από το σπίτι στο γραφείο πχ). Σώστε τα έγγραφά σας, τις σελίδες του browser που είχατε ανοικτές. Χρειάζεται να κάνετε download σε κάθε μηχάνημα που χρειάζεται να δουλέψετε το βοηθητικό utility.

   
 

Doodle

Ομαδικός προγραμματισμός events, γεγονότων, ραντεβού, συναντήσεων. Προγραμματίζετε, χρονικά, κάτι για μια ομάδα και το βάζετε σε ψηφοφορία της ίδιας της ομάδας ή κάποιων συγκεκριμμένων ατόμων, που μπορεί να ανήκουν στην ομάδα, ή όχι.

   
 

Epocrates 

Η πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια στον ιατρικό χώρο από web application. Φάρμακα δοσολογίες κατά περίπτωση, αλληλεπιδράσεις, αντενδείξεις, φαρμακολογία, έως και φωτογραφίες των σκευασμάτων. Όλα αυτά βέβαια είναι για τους επαγγελματίες του χώρου και βοηθητικά και όχι για αυτοσχέδιους γιατρούς.

   
 

Evernote

Σημειωματάριο στο WEB για να μην ξεχνάτε τίποτε. Κάνει και capture web addresses με link, στέλνει mails.

   
 

eXpresso 

Δουλέψτε στο ίδιο λογιστικό  φύλλο με τους συνεργάτες σας ταυτόχρονα όπου κι' αν βρίσκεται ο καθένας . Υπάρχει και download με ένα Excel add-on και για off-line επεξεργασία.

   
 

 

Δημιουργήστε ότι διάγραμμα θέλετε μόνος σας ή με τους συνεργάτες σας.

   
 

 

Δημιουργήστε και μοιραστείτε: Διαγράμματα ροής, σχέδια ορόφων, διαγράμματα δικτύων, αναλύσεις SWOT, οργανογράμματα επιχειρήσεων και πολά άλλα.

   
 

 

Αν δεν θέλετε  να έχετε το μηχάνημα σας φορτωμένο με το Google Earth. Σχεδιάζετε και χάρτες.

   
 

ChartTool 

Δημιουργήστε άμεσα, χωρίς εγραφές, login, ότι διαγράμματα θέλετε, σε όποιο στυλ σας αρέσει, διαλέξτε χρώματα, σχέδια, βαθμό διαφάνειας. Σώστε το σαν εικόνα, ή στείλτε με mail το link, ή ενσωματώστε το στο site σας.

   
 

KanbanFlow

Όμορφο και πρακτικό todo list organizer. Με χρώματα για προτεραιότητες, με συνημένα, με χωριστή λίστα γι' αυτά που πρέπει να γίνουν σήμερα, άλλη γι' αυτά που είναι σεξέλιξη και άλλη γι'αυτά που τελείωσαν. Υποστηρίζει ομαδική εργασία.

   
 

Lucid chart 

Διαγράμματα ροής, δικτύου, site, επιχείρησης, Venn, UML, mind mapping εύκολα και γρήγορα. Το free επιτρέπει μέχρι 60 αντικείμενα.

   
 

meetingl

Online Video ή Audio meetings χωρίς εγγραφές login κλπ. Δημιουργείτε εκείνη τη στιγμή ένα "δωμάτιο" και προσκαλείτε με mail, που ανοίγει αυτόματα, με έτοιμο το κείμενο και το Link, αυτούς που θέλετε. 

   
 

mindmaps 

Χωρίς εγγραφή, αποτυπώστε τις ιδέες σας χαρτογραφώντας την εξέλιξή τους, τις προοπτικές τους. Σώστε το σαν αρχείο, ή φωτογραφία, τυπώστε το.

   
 

 

Πίνακας για αυτοκόλητα, που μπορεί να είναι έγγραφα, λογιστικά φύλλα, φωτογραφίες, video, links, αλλά και εργασίες σε πολλές άλλες webware εφαρμογές. Δωρεάν είναι μέχρι δυο πίνακες και 50 συνεργάτες.

   
 

PBWORKS

Περισσότερο ιδιωτικό forum, με δυνατότητα ανεβάσματος αρχείων και βέβαια ανταλλαγή απόψεων για ένα project. Η ίδια η εταιρεία το χαρακτηρίζει σαν social intranet, client extranet και knowledgebase. Το χρησιμοποιούν πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες. Το free επιτρέπει 15 χρήστες και 5 καλεσμένους. 5 χώρους εργασίας και 50 MB χώρο.

 

PODIO

Δεν είναι project manager με την αυστηρή έννοια του όρου. Προσφέρεται περισσότερο για συνεργασία, ανταλλαγή απόψεων, εγγράφων, υπενθυμίσεις  και όλα τα βοηθητικά σε έννα project. Το προνόμιό του είναι ότι δουλεύετε σε αυτό και με το iPhone, ή το Android σας. Απαραίτητη προυπόθεση η ύπαρξη εταιρικού mail για όλους του συνεργάτες (πχ anybody@telebit.gr).

   
 

PrintWhatYouLike

Τυπώστε από ιστοσελίδες μόνο τα κομμάτια που σας ενδιαφέρουν. και οικονομία κάνετε και έχετε αυτά ακριβώς που θέλετε.

   
 

Real Time Board

Δημιουργείστε με την ομάδα που θέλετε ένα project. Ανεβάστε αρχεία media, έγγραφα από το Google Docs (συνεργάζεται με το Google Drive) σε ένα πίνακα. Δημιουργείστε links μεταξύ τους, διορθώστε τα, σχεδιάστε με ελεύθερο χέρι, ή με έτοιμα σχήματα, υπογραμμίστε, βάλτε σε κυκλάκι κάτι που θέλετε να δείξετε κλπ. Συζητήστε το κάθε τι με παράθυρο mini chat, δημιουργείστε παρουσιάσεις. Εκτός από την δικιά του εγγραφή, μπορείτε να εγγραφείτε και με facebook ή Google.