Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Μήπως ταιριάζει στις ανάγκες σας περισσότερο κάποιο πρόγραμμα από τα downloads (τρέχει τοπικά) της ίδιας κατηγορίας; Ή θα ήταν προτιμότερο ένα πρόγραμμα Poratble (φορητό στο USB);

Σελίδα

1 2   

Photo Processing, Drawing, Viewing, Sharing 1/2

 

Adobe Photoshop Express

Το γνωστό Photoshop σε μια online βασική έκδοση με Albums & sharing.

 
 

Aviary 

Εύκολο και εύχρηστο online editting για τις φωτογραφίες σας. Έχει επιπλέον screen capture για Sites, photo effects, vector editor, color palettes.

 

RSS

 

BeFunky 

Ανεβάστε μια φωτογραφία από το PC, από Webcam, facebook, Flickr, Photobucket, Picasa, ή από μια διεύθυνση του internet. Επεξεργαστείτε την με ένα πλήρες σετ editing tools, αλλάξτε το στυλ της με πολλά effects, κάντε την καλιτεχνική σε old style, cartoonized, υδατογραφία κ.α. Προσθέστε στοιχεία Χριστουγενιάτικα, φύση, σχολικά αποκριάτικα κ.α. Βάλτε τη σε κάποιο πλαίσο και προσθέστε κείμενο. Μοιράστε την σε όποιο κοινωνικό δίκτυο θέλετε, αποθηκέψτε την στο PC ή στην gallery του befunky. Τυπώστε την. Χωρίς εγγραφή. Καλό και για mobile, Android, iPhone.

 
 

CleVR

Δημιουργείστε πανοραμικές φωτογραφίες με έξυπνη συρραφή (από το site) διαδοχικών φωτογραφιών που τραβήξατε.

  Telebit blog
 

 

Το λέει και είναι άμεσα, στη πρώτη σελίδα του χωρίς εγγραφές mail κλπ, και αποθηκεύει προσωρινά κάθε blend που κάνατε.

 
 

 

Για επαγγελματίες. Δίνει με την δεκαεξαδική τιμή κάθε χρώμα και κάθε απόχρωση, όπως και των γειτονικών του, με κάθε τύπο ντεγκρανταρίσματος, μονοχρωματικά, σε διχρωμία και τριχρωμία. Έχει παράλληλα τις τιμές σε RGB, CMYK, HSL, HSV, και πολλές άλλες μορφές περιγραφής των χρωμάτων. Τέλος σας δείχνει πως βλέπουν το συγκεκριμένο χρώμα άτομα που πάσχουν από διάφορους τύπους δυσχρωματοψίας.

 

Αναφορά σπασμένου Link.

 

Cool Mohito 

Δώστε νεο look στις σελίδες σας του facebook με design δικό σας, από templates, ή και τα δύο. Προσθέστε φωτογραφίες video, banners.

   
 

Croppola

Αν το μόνο που θέλετε είναι ένα πρόχειρο crop, τότε βρήκατε το σωστό site. Δεν χρειάζεται κανένα περιττό κλικ. Από την κεντρική σελίδα ανεβάζετε κάνετε crop κατεβάζετε. Τίποτε άλλο.

   
 

CutMyPic

Κόβει φωτογραφίες, σε παραλληλόγραμμο, με στρογγυλεμένες γωνίες, οβάλ, στραγγυλές.

   
 

 

Με drag & drop του δίνετε μια εικόνα από σελίδα του internet να την δημοσιεύσει στον τοίχο, ή να το μοιραστείτε, στο facebookή να την προσθέσετε στη Album σας για το οποίο σας δίδει χώρο στους δικούς του server αν εγγραφείτε. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο επάνω στην φωτογραφία, αλλά  μόνο με λατινικούς χαρακτήρες.

   
 

Dumpr

Μπορεί να μοιάζει αστείο αλλά είναι ένα σοβαρό εργαλείο για αρκετούς κλάδους επαγγελματιών. Μετατρέψτε φωτογραφίες σε σκίτσα, puzzles, mousepads, Πασχαλινά αυγά, μωσαϊκό, Χριστουγενιάτικα στολίδια και πάρα πολλά άλλα. Θέλει registration που είναι free.

   
 

Flickr

Φτιάξτε φωτογραφικά Album, μοιραστείτε τα, δείτε τον κόσμο μέσα από τις φωτογραφίες άλλων.

   
 

FotoFlexer

Για επεξεργασία φωτογραφίας και αποστολή χωρίς κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Αν ανοίξετε λογαριασμό δημιουργείτε και το δικό σας Album στο Internet.

   
 

Glickr

Δώστε του 3-4 φωτογραφίες από το PC σας, από το Flickr, ή ένα slide show από το Youtube και θα σας δώσει μια animated gif εικόνα.

   
 

imageoid 

Ανεβάζεις, προσθέτεις effects (πολλά), κατεβάζεις. Πιο απλά δεν γίνεται. Χωρίς εγγραφή. Περιοσριμός: 800kb maximum μέγεθος φωτογραφίας.

   
 

Instant Retro 

Χωρίς login ανεβάζετε όποια φωτογραφία θέλετε και την κάνετε retro σε όποιο preset style από τα πολλά που έχει ή φτιάχνετε το δικό σας στυλ. Με login κάνει σύνδεση στο facebook, στο λογαριασμό σας, για να κάνετε edit τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει.

   
 

JPEG-OPTIMIZER

Image resizer, αλλά και image compressor. Μικραίνει το μέγεθος του αρχείου μιας εικόνας. Πάντα κατ' επιλογή. Στο τελευταίο είναι πολύ αποτελεσματικός, τόσο στο μέγεθος, όσο και στην ποιότητα της.

   
 

Kraken 

Web optimizer για φωτογραφίες. Μικραίνει τον κώδικα και τον κάνει verify ώστε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

   
 

loupe 

Photo collage σε πολλά σχήματα, άμεσο, χωρίς εγγραφή.

   
 

Panoramio 

Για φωτογραφίες πάνω στο Google Earth, που μπορείτε να διαγωνιστείτε αν θέλετε, ή να προβάλετε κάτι, ή να τις δείξετε στους φίλους σας. Εγγραφή με ότι λογαριασμό mail έχτε.

   
 

 

Οι δυνατότητές του  στα effects απεριόριστες. Εκτός αυτού γράφει από Webcam, παίρνει και screenshots. Προσθέστε και κείμενο. Όταν τελειώσετε με το δημιούργημά σας μπορείτε να το κάνετε direct upload στο flickr. Χρειάζεται να έχετε java. Υπάρχει και σαν αυτόνομο πρόγραμμα στα Downloads.

   
 

Pho.to 

Ατέλειωτα effects για μετατροπές σε Avatar, Cartoons, για διασκέδαση, αλλά και τα βασικά εργαλεία διόρθωσης. Δεν χρειάζεται εγγραφή για μεμονωμένες φωτογραφίες. Αν θέλετε χώρο για Album ή Slideshows τότε πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό και αυτόν δωρεάν.

   
 

Photobacket 

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας, δημιουργείστε Albums, Slideshows, πάρτε Snapshots με την κάμερά σας. Διαλέξτε στύλ, επεξεργαστείτε, διορθώστε τις, προσθέστε effects. Μοιράστε τις σε κοινωνικά δίκτυα, αποκτήστε την δικιά σας ιστοσελίδα.

   
 

PhotoCollage 

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας, φτιάξτε slide-shows, animations, collage, μοιραστείτε τις δημιουργίες σας στα κοινωνικά δίκτυα.