Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Σελίδα

  1 2  

Messengers, Mailers page 1/2

 

 

Αποκτείστε έαν προσωρινό mail για 24 ώρες. Κατάλληλο μόνο για εισερχόμενα μηνύματα.Χωρίς εγγραφή, η κάποιο άλλο πληροφοριακό στοιχείο. Δώστε το όπου δεν θέλετε να γνωρίζουν το κανονικό σας mail. Γλυτώνετε έτσι από τυχόν ανεπιθύμητες ενοχλήσεις.

 
 

BurnnoteBurnnote

Στείλτε ένα μήνυμα που όταν διαβαστεί μια φορά θα καταστραφεί. Χωρίς εγγραφή ή οτιδήποτε άλλο πληροφιακό στοιχείο. Δημιουργεί ένα link που το στέλνετε με mail σε αυτόν που θέλετε να το διαβάσει. Αν θέλετε να ξέρετε αν χρησιμοποίησε αυτό το link (αν το διάβασε), τότε θέλει εγγραφή, που θα δώσετε mail για την ειδοποίηση ανάγνωσης.

 

RSS

 

CHATTP

Θέλετε να κουβεντιάσετε, σχολιάσετε, με τους συνεργάτες, την παρέα σας, για μια ιστοσελίδα. Δώστε του την διεύθυνση της ιστοσελίδας και θα σας δώσει ένα link. Στείλτε το σε αυτούς που θέλετε ή δημοσιεύστε το και όποιος το χρησιμοποιεί θα παίρνει μέρος στο chat που θα εμφανιστεί στο αριστερό μέρος της οθόνης, ενώ στο υπόλοιπο θα είναι η ιστοσελίδα για την οποία γίνεται το chat.

 
 

Easytrashmail

Δώστε του το πραγματικό σας mail και θα σας δώσει ένα αναλώσιμο. Δώστε το αναλώσιμο σε αυτούς που δεν θέλετε να δώσετε το κανονικό και αυτό θα σας στέλνει τα mail τους στο κανονικό σας ταχυδρομείο για όσα λεπτά, ώρες, ή μέρες του έχετε πει. 

  Telebit blog
 

edod.gif 

Φτιάξτε μια ομάδα (το πολύ μέχρι 10 ομάδες), προσθέστε μέλη (μέχρι 50 σε κάθε ομάδα), στείλτε τους mail ή ερωτήσεις. Όλα τα μέλη θα έχουν την ίδια δ/νση mail. Θα μπορούν να επικοινωνούν και με SMS. Αρκεί να κατεβάσουν την εφαρμογή Dodo στο κινητό τους.

 
 

FakeInbox

Σας δίνει ένα ψεύτικο mail που ισχύει για 60'. Αν δεν σας στείλουν το μήνυμα έγκαιρα και δεν έχει λήξει ο χρόνος, ζητάτε ανανέωση του χρόνου ξανά και ξανά μέχρι να πάρετε το μήνυμα που θέλετε.

 

Αναφορά σπασμένου Link.

 

filepigeon 

Στείλτε σε mail μεγάλα αρχεία (μέχρι 100MB), με τον πιο απλό τρόπο.

   
 

FollowUp 

Αυτόματο follow up στα mail, στις συζητήσεις σας, ή υπενθύμιση για χειροκίνητο κάθε χ ώρα/ες. Ιδανικό για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν το ημερολόγιό τους με τα follow up των mail. Μέχρι 20/μήνα το free. Δέχεται συνημμένα, συνεργάζεται με mailboxes (gmail πχ) και προεραιτικά με ημερολόγιο.

   
 

Follow Up Then 

Όπως το παραπάνω, με διαφορές ότι δεν δέχεται συνημμένα και δεν έχει περιορισμό στον αριθμό των mails.

   
 

Gmail 

Δεν χρειάζεται συστάσεις ο Νο1 mailer. Και βέβαια σε όλους είναι γνωστές οι βασικές παροχές του και άγνωστο το πόσα extras δέχεται.

   
 

 

Στέλνετε και παίρνετε mail στην διεύθυνση που θα σας δώσει για μια ώρα. Μετά διαγράφονται τα πάντα και δεν μένει κανένα στοιχείο επικοινωνίας.

   
     

 

Ο πιο διαδεμόμενος messenger στα κινητά και για το pc σας. Συνδεθείτε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και δίκτυα ανταλλαγής μηνυμάτων ταυτόχρονα.

   
 

imo

Instant messenger για προχώ. Φτιάξτε ομάδες από κάθε γνωστό σας, σε κάθε κοινωνικό δίκτυο ή messenger που έχετε και ανταλάξτε μηνύματα (κείμενο ή σύντομα φωνητικά), με δυο μόνο κλικ. Έχει επίσης download για Android, iPhone, iPad.

   
 

KickSend 

Στείλτε μεγάλα και πολλά αρχεία με mail σε ένα η περισσότερους αποδέκτες. Όριο 1GB τον μήνα+750MB bonus για διάφορες αποστολές, με εγκατάσταση της εφαρμογής, εγγραφές φίλων, κλπ.  

   
 

kis Reminder  

Ξεχνάτε συχνά; Επαγγελματικές, κοινωνικές, οικογενειακές υποχρεώσεις, ραντεβού, επετείους, γενέθλια, ονομαστικές γιορτές φίλων συγγενών; Κάθε φορά που θυμάστε κάτι για να κάνετε αργότερα, ή κλείνετε μια συνάντηση, στείλτε mail στον εαυτό σας που θα έλθει τη μέρα και την ώρα που εσείς του πείτε. Χωρίς εγγραφή, άμεσα. Προσοχή στην ώρα. Ο server τους είναι μια ώρα πίσω. Ρυθμίστε την υπενθύμιση μια ώρα πριν.  

   
 

lockbin 

Στείλτε κρυπτογραφημένα mails μέσα από την online δωρεάν υπηρεσία της lockbin. Δεν διακινούνται μέσα από τις υπηρεσίες των άλλων mail σας. Προστατεύονται με κωδικό που θα ξέρει μόνο ο παραλήπτης. Το κανάλι αποστολής τους είναι SSL.  

   
 

Όροι εγκυρότητας mail - Νόμιμα mail

Για να είναι αποδεκτή από το Νόμο η αποστολή mail, πρέπει να περιλαμβάνει: Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία (για Νομικό πρόσωπο), ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου ή fax, ιδιότητα του χειριστή. Αν το mail προέρχεται από υπηρεσία ή Δημόσιο φορέα πρέπει να περιέχει, εκτός από τα προηγούμενα, θέμα, ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποδεικνύεται ότι το έχει παραλάβει κανονικά ο αποδέκτης αν υπάρχει ηλεκτρονική επιβεβαίωση. Νόμος 2672/1998, περί τοπικής αυτοδιοίκησης, άρθρο 14, είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Όροι Νομιμότητας διαφημιστικών - ενημερωτικών mail

Για να είναι νόμιμα τα διαφημιστικά μηνύματα πρέπει εκτός από τους όρους εγκυρότητας, να έχουν επιπλέον την συγκατάθεση του δέκτη πριν την αποστολή και την διαδικασία διαγραφής από την λίστα αποδεκτών ακόμη και για αυτούς που είχαν αποδεχθεί την αποστολή διαφημιστικών-ενημερωτικών mails, χωρίς να να μπορεί ο πάροχος να το συναρτήσει με καμία οικονομική συμφωνία. Νόμος 3471/2006, άρθρο 5, παρ 4 και 5, άρθρο 11, παρ 2 και 3. Οι παραβάτες του Νόμου τιμωρούνται, σύμφωνα με το άρθρο 15, σε φυλάκιση μέχρι δέκα ετών και πρόστιμο μέχρι 150.000 €.