Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

File hosting - sharing σελίδα 1/2

 

4 SHARED 

10 GB χώρος, 2GB max. το κάθε αρχείο, 180 ημέρες φιλοξενίας του κάθε αρχείου (με ένα login ο χρόνος ανανεώνεται), 100gb/μήνα traffic, file sharing, ακούστε τη μουσική σας, δείτε τα video σας online. Και για Android, iPone/iPad, Symbian, Blackberry.

 
 

Adrive 

50 GB Free Space στο Internet. Ετσι απλά με εγγραφή μόνο. Περιορισμός όχι πάνω από 1.000 αρχεία σε κάθε upload. έχει και editor το zoho.

 

RSS

 

box

5GB χώρος στο Internet με πρόσβαση από παντού και από κάθε συσκευή σας. Με οργάνωση σε φακέλους ιδιωτικούς, δημόσιους, ορισμό δικαιωμάτων στους δημόσιους (να βλέπει ή να κάνει edit), ενσωμάτωση σε ιστοσελίδα, preview κλπ.

 
 

boxify.me

Ανεβάστε αρχεία στο Internet και μοιράστε τα με ένα link σε αυτούς που θέλετε να τα δουν. Προσοχή σε δυο πράγματα: Έτσι και ανεβάσατε κάποιο αρχείο, δεν μπορείτε να το διαγράψετε. Επειδή το upload είναι δημόσιο, δεν χρειάζεται εγγραφή ούτε στο ανέβασμα ούτε στο κατέβασμα, τα αρχεία που ανεβάσατε μπορούν να τα βλέπουν όλοι.

  Telebit blog
 

Cloud.cmCLOUD.CM

5 GB χώρος, τον μοιράζετε σε ιδιωτικό ή δημόσιο, συνεργασία με όλα τα social networks, με ένα χρήστη ή ομάδες, με εφαρμογή για Android, δικό του media player, zoho editor για να μπορείτε να κάνετε edit online τα έγγραφά σας, text και video chat, ημερολόγιο. Ένα ελάτωμα: τα αρχεία που κάνετε upload δεν είναι άμεσα διαθέσιμα. Πρέπει να κάνετε logout και σε 2-3 λεπτά ξανά login. Κανείς δεν είναι τέλειος.

 
 

CloudMe 

3GB χώρος στο Cloud, παντού, από κάθε συσκευή και σύστημα, PC, tablet, iPhone, iPad, Android, Blackbery, MacOS, Linux, WebDAV.

 

Αναφορά σπασμένου Link.

 

 

2 GB χώρος, 100 Mb max το κάθε αρχείο, εισαγωγή αρχείων από Dropbox και Google drive. Κάνει edit τα metadata κάθε τύπου αρχείου. Μετατρέπει τα αρχεία που έχετε ανεβάσει. Όλα που δεν είναι PDF, σε PDF. Τα PDF τα μετατρέπει σε: Word, Excel, DWG, Powerpoint, DXF, HTML, BMP, GIF, JPEG,, ODP, ODS, ODT, PNG, TIF, TXT, με υποστήριξη Ελληνικών. Το free δέχεται 5 μετατροπές την εβδομάδα και αν προσκαλέσετε φίλους 25.

   
 

Comodo Online Storage 

5GB χώρος. Συγχρονισμός αρχείων, ή προγραμματισμένο Backup αν κατεβάσετε το πρόγραμμα, ή απλά drag & drop για όποια αρχεία θέλετε.

   
 

CX 

Ξεκινάει με 10GB αποθηκευτικό χώρο και φτάνει, το δωρεάν, στα 16GB με αναφορά φίλων. Συγχρονίζει τα αρχεία σας σε όλες τις συσκευές σας, μοιράζει τα αρχεία σας ιδιωτικά, ή δημόσια.

   
 

Deposit Files 

Απεριόριστος χώρος, 2GB max το κάθε αρχείο, χωρίς διαφημίσεις, με μόνο περιορισμό την ταχύτητα του Download.

   
 

dinkypage 

Φτιάξτε μια αναλώσιμη ιστοσελίδα χωρίς εγγραφή και χωρίς καμία σχετική γνώση. Γράψτε αυτό/ά που θέλετε, μορφοποιήστε το κείμενο, εισάγετε εικόνες, σύμβολα, video, πίνακες. Δώστε της δ/νση στο internet (κάτω από το dinky), αποθηκεύστε την.

   
 

.doocuments

5 Gb στο cloud, με μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου 3MB, 5 παραλήπτες και 20 αναγνώσεις max για κάθε αρχείο. Δίνετε ιδιότητες σε κάθε αρχείο, όπως να μην τυπώνεται, ποιοί δεν πρέπει να το δουν, ή ποιες σελίδες δεν πρέπει να δουν ποιοί, επιβεβαίωση ανάγνωσης, λήξη, απαγόρευση προώθησης κλπ.

   
 

Dropbox 

Δίνει 2 GB δωρεάν στο Internet. Προσπελάσιμα σε private mode από κάθε συσκευή σας αν κατεβάσετε την εφαρμογή που σας δίνει δωρεάν και με την οποία μπορείτε να παίρνετε backup. Κάνει share με mail, ή μπορείτε να έχετε συνεργάτες για κάθε αρχείο ή φάκελο. Έχει φάκελο public για αρχεία προσπελάσιμα από όλους  με link. Απεριόριστος χρόνος φιλοξενίας αρχείων. Αν το παρακάνετε, ή αν δεν αρέσει η φάτσα σας στους υπεύθυνους του dropbox, τότε αυτοί στους οποίους δώσατε το link, ή αυτά που είναι δημόσια θα κοπούν όπως, αυτά που είχε δώσει δημόσια αυτό το site που βρίσκεστε τώρα. Χρειάστηκαν μήνες δουλειάς για να ανέβουν στο dropbox και άλλους τόσους μήνες δουλειάς για να μεταφερθούν πίσω στο site, γιατί όσοι ήθελαν να προσπελάσουν τα αρχεία που βρισκόταν εκεί έβλεπαν αυτό το μήνυμα χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση (ένα mail sto site, που εν τω μεταξύ βομβάρδιζαν με τα διαφημιστικά τους). 

   
 

 

5 GB χώρος, απεριόριστο μέγεθος αρχείου, απεριόριστη ταχύτητα, έμφαση στην ασφάλεια. Τα αρχεία αποθηκεύονται σε 4 αντίγραφα σε δικούς τους servers.

   
 

File Droper 

Ανεβάστε ένα αρχείο στο internet (μέχρι 5 GB) και μοιράστε το link. Χωρίς εγγραφή. Πιο απλά δεν γίνεται.

   
 

filefly 

Με αυτό το facebook απέκτησε file sharing. Μοιραστείτε μέσα από τη σελίδα του facebook κάποιο/κάποια αρχεία που θα κάνετε upload, μόνο με τον φίλο ή φίλους που θέλετε. Περιορισμοί: μέχρι 2GB και το περιεχόμενο διαγράφεται μετά από 90 ημέρες χωρίς κίνηση.

   
 

FileFlyer 

Φιλοξενία αρχείων κάθε τύπου (το κάθε αρχείο πρέπει να είναι το πολύ 1GB). Αποστολή με mail (αν θέλετε ανώνυμα), ή μοίρασμά του σε Social Networks, ή για Download.

   
 

fileserve 

500 GB χώρος στο cloud, 1GB maximum το κάθε αρχείο, 60 ημέρες χωρίς download, το free. ftp upload, file manager, compression και encryption.

   
 

GE.TT 

Η πιο απλή δημιουργία Album και Slide Shows. Ανεβάζετε με την σειρά που θέλετε να εμφανιστούν φωτογραφίες, κείμενα (txt), δίνετε τίτλο στο Album σας και κάνετε copy το link που σας δίνει για κάθε Album, ή φωτογραφία. Η μοναδική επιλογή που έχει είναι να δείχνει ή όχι τα share buttons. Ανεβάζετε και ότι άλλο τύπο αρχείου θέλετε, αλλά δεν έχει preview. Κατάλληλο και για backup, ή πρόχειρη αποθήκευση χωρίς login.Έχει add on στον Chrome για συνημμένα σε Gmail, Outlook και Twitter . Κατάλληλο και για iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch 3, 4, 5. Όριο τα 2GB.

   
 

gigasize 

Φιλοξενεί αρχεία μέχρι 2GB το ένα και 45 ημέρες για να τα κάνετε download ή να τα μοιραστείτε με όποιον θέλετε. Θέλει προσοχή στο κατέβασμα γιατί εκεί το site κρύβει πολλές παγίδες.

   
 

Glide OS

Online OS με 30GB free space και mobile πρόσβαση για φύλαξη αρχείων, επεξεργασία κειμένου, mail, photo sharing, portal, μέχρι 6 χρήστες συνδεδεμένους.

   
 

Google DriveDrive

5GB χώρος από την Google προσβάσιμος με κάθε συσκευή. Εγγραφή φυσικά με το λογαριασμό του  gmail σας.

   
 

iDrive 

 5GB encrypted backup σε ένα λογαριασμό για όλες σας τις συσκευές: PC, MAC, iPhone, iPad, Android. Χωρίς περιορισμό αριθμού συσκευών.

 

Σελίδα

  1 2