Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

CAD - Drawing

 

123D

Σχεδιασμός κυκλωμάτων, PCB, πυλών, εξαρτημάτων, εξωμοιωτής, μέχρι προγραμματισμός (arduino πχ) μέσα από το πρόγραμμα. Με ότι είδους ηλεκτρονικό στοιχείο στις βιβλιοθήκες του και πολλά έτοιμα κυκλωματικά σχέδια. Από την Autodesk.

 
 

AutocadAutoCAD

Το AutoCAD σε όποια συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Ανεβάστε ένα αρχείο που μπορεί να επεξεργαστεί το κλασσικό AutoCAD, σημειώστε, τροποποιείστε, διορθώστε. αποθηκέψτε, κατεβάστε, μοιραστείτε το κλπ. Συνεργάζεται άψογα με το Google Drive, μέσα από το οποίο ανοίγουν κατευθείαν τα σχετικά αρχεία σας με AutoCAD WS.

 

RSS

 

Πίνακας που έχετε μόνο μολύβι με τρια πάχη, επιλογή χρώματος, κείμενο χωρίς να μπορείτε να ορίσετε μέγεθος γραμμάτων. Προσόντα του, δεν χρειάζεται εγγραφή, δουλέυει σε κάθε συσκευή, είναι touch friendly, το σώζετε σαν εικόνα (png) και μπορείτε να το μοιραστείτε online με τους φίλους σας τη στιγμή που το δημιουργείτε.

 
 

Do a Map

Σχεδιάστε (απλά πράγματα, ευθείες, πολύγωνα, τετράγωνα), σημαδέψτε, αποθηκέψτε. Μοιράστε το ή ενσωματώστε το σε ιστοσελίδα με ένα link που θα σας δώσει.

  Telebit blog
 

draw.iodraw.io

Κατασκευή διαγραμμάτων με πάρα πολλές βιβλιοθήκες, αποθήκευση σαν XML, εξαγωγή σε πολλά format εικόνας, κοινοποίηση, ενσωμάτωση σε υπάρχουσα ιστοσελίδα με ικανοποιητική παραμετροποίηση. Σύνδεση με το Google Drive.

 
 

floor planer

Σχέδιο εσωτερικού χώρου, για ερασιτέχνες, με αρκετές βιβλιοθήκες επίπλων και τα απολύτως βασικά εργαλεία. Είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά.

 

Αναφορά σπασμένου Link.

 

FreeRouting

Για ηλεκτρονικούς. Ανοίγει dsn files και τα κάνει route ή autoroute  με προβολή και διόρθωση λαθών και προβλημάτων, snapshots και αποθήκευση.

   
 

AutocadHomestyler

Δώστε το στυλ που θέλετε στο σπίτι σας ξεκινώντας από τα δομικά υλικά, τα ανοίγματα, έπιπλα, το είδος του πατώματος, τον φωτισμό, μέσα από πληθώρα βιβλιοθηκών που καλύπτουν ακόμη και τον κήπο ή την αυλή σας. Εισάγει μόνο background, εξάγει σε DWG, JPG, RVT. Κάνει share σε όλα τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα, ή σας δίνει link για ενσωμάτωση σε ιστοσελίδα, ή αποστολή με mail. Από την Autodesk.

   
 

mydeco 3D

Δείτε πως θα είναι το σπίτι σας με διάφορα είδη/σκεύη της αγοράς. Ανεβάζει jpeg, png, pdf, ή δημιουργείστε εσείς τα βασικά χαρακτηριστικά του σπιτιού σας. Προσθέστε τα λειτουργικά και διακοσκητικά στοιχεία που έχετε στο μυαλό σας, δείτε το αποτέλεσμα σε 2D, ή 3D, το τελευταίο με αρκετή δόση φαντασίας, φωτογραφείστε το με την λειτουργία κάμερας που έχει το πρόγραμμα, αποθηκέψτε τις φωτογραφίες και αν θέλετε ζητείστε τη γνώμη των φίλων σας στο facebook, ή μέσω mail. 

   
 

Plan Your Room

Για τελείως άσχετους και απλοϊκό. Δίνει όμως πολύ καλή εικόνα για το πώς θα είναι ο χώρος σας.

   
 

 

Σχέδιο με μολύβι που η κάθε μολυβιά (ρυθμιζόμενου πάχους και χρώματος) μπορεί να είναι ακίνητη ή να τρεμοπαίζει λιγότερο ή περισσότερο, ή και να πάλεται. Δεν κάνει εισαγωγή έτοιμων. Σε κάθε σχέδιο αρχίζετε από το μηδέν. Αποθηκεύει σε .PNG, ή το στέλνετε mail ή το μοιράζετε στα κοινωνικά δίκτυα.

   
 

Sweet Home

Πολύ εύκολο 2D/3D CAD εσωτερικών χώρων, με κλασσικό interface, πάρα πολλές βιβλιοθήκες. Αναλυτικές οδηγίες χρήσης και video εκμάθησης. Μενού και στα ελληνικά. Έχει κίνηση στο χώρο με λήψη φωτογραφιών και video. Εξάγει σε SVG, PDF, OBJ. Δεν εισάγει κανενός τύπου αρχείο εκτός από τα δικά του.

   
 

Wireframes

Αυτό που λέει αλλά στο πολύ πρωτόγοννο. Ούτε λοξή γραμμή δεν μπορείτε να τραβείξετε. Το free δέχεται μόνο τρια projects. Στέλνει σε mail το σχέδιό σας, ή το κάνετε share  με την διεύθυνση του internet που σας δίνει.