Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Απελευθερωθείτε από την ομηρία ενός μόνο PC για να έχετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Με το Web2 καθείστε σε ένα, όποιο ένα, PC και δουλέψτε συνομιλήστε ή διασκεδάστε.

Business

 

anymeeting

Ο νέος τρόπος για meeting χωρίς έξοδα μετακίνησης, χωρίς κάποιο χώρο και βέβαια άμεσος. Μια απλή κάμερα φτάνει.Σε κάθε meeting, μέχρι 6 ταυτόχρονα στην οθόνη, εως και 200 συμμετέχοντες. Κάνετε και επί πληρωμή, μέσω pay pall, σεμινάρια. Παρακρατεί το 10%+1$/εισιτήριο max 9$.

 
 

appointy

Κλείστε τα ραντεβού σας Online ή μέσα από το site σας. Με τιμοκατάλογο υπηρεσιών, ορισμό ημερομηνιών και ωρών διαθεσιμότητας. Και μέσα από κοινωνικά δίκτυα.

 

RSS

 

Barcode Generator για όλους τους τύπους Barcode.

 
 

ClearImage Barcode Reader

Διαβάζει μόνο εικόνες barcode αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας, σε αντίθεση με τα onlinebarcodescan και Zxing Decoder που διαβάζουν και εικόνες από διευθύνσεις του internet. Αυτό όμως διαβάζει πολλά barcode μαζί (πχ σε σελίδες pdf) και όχι μόνο. Αναγνωρίζει εκτός από barcode, Qr, Datamatrix, PDF417, Postal (ταχυδρομικά) barcodes και barcodes αδειών οδήγησης.

  Telebit blog
 

Coinbase

Web application για συναλλαγές με bitcoins. Το προτέρημά της είναι ότι μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε bitcoins από κάθε PC συνδεδεμένο στο internet. Αρκεί να εμπιτεύεστε το site, γιατί αυτό είναι και το χρηματοκιβώτιο των bitcoins σας. Μπορείτε μα την εγκαταστήσετε και στο Smart mobile σας. Αν όχι κατεβάστε την εφαρμογή Bitcoin-QT στο δικό σας PC.

 
 

croudtilt

Έχετε μια ιδέα και χρειάζεστε κεφάλαια, έχετε χρήματα και θέλετε να τα επενδύσετε κάπου με μεγάλη απόδοση. Μπείτε στο πλήθος, διαλέξτε την πλευρά που βρίσκεστε και ξεκινήστε, κάνοντας post ή tweet την καμπάνια. Είναι επίσης ο καταλληλότερος και γρηγορότερος τρόπος για να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα κοινό σκοπό: αγαθοεργία, βοήθεια, κατασκευή, εξόρμηση κλπ.

 

Αναφορά σπασμένου Link.

 

delivr

Μετατρέψτε σε QR Code, οτιδήποτε μπορεί να γραφτεί. Από ονοματεπώνυμο, εως πλήρη στοιχεία επαφής. Από SMS έως μια διαφημιστική καμπάνια με Google analytics.

   
 

DeskTime

Παρακολουθείστε τους εργαζόμενους στην επιχείρησή σας χωρίς να χρειάζεται να είστε εκεί. Δείτε από την δραστηριότητα του PC του καθενός: Ποιος απουσιάζει, ή χαζεύει στο internet και ποιος δουλεύει σε τι, ποιες ώρες και μέρες. Το free είναι μόνο για έναν υπάλληλο.

   
 

faxZERO

Στείλτε ένα fax δωρεάν μέσω internet σε αριθμό fax. Ή το γράφετε εκείνη τη στιγμή στη φόρμα που έχει η σελίδα ή το μεταφορτώνετε από το PC σας. Το αρχείο πρέπει να είναι DOC, DOCX ή PDF.

 

hellofax

Για μικρές επιχειρήσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε ούτε χωριστή γραμμή fax, ούτε συσκευή. Στείλτε μέχρι 5 σελίδες fax και απεριόριστα υπογεγραμμένα mail χωρίς καν εγγραφή.

   
 

Kareer

Επειδή είστε κάτι παραπάνω από μια σελίδα βιογραφικού σε ένα χαρτί η mail, φτιάξτε ένα βιογραφικό όπως τα κλασσικά, με συνημμένα, με  προσωπικό video μήνυμα που θα προβάλει την προσωπικότητα, θα αναδεικνύει το χαρακτήρα, θα δίνει πληρέστερη την εικόνα σας.

   
 

Kickstarter

Βρείτε ή επενδύστε κεφάλαια σε δημιουργικά projects. Εστιασμένο περισσότερο σε media, μόδα, games, φωτογραφία.

   
 

Live Vurrency converter

Mετατροπέας ισοτιμιών νομισμάτων που παίρνει μόνος του την ισοτιμία της στιγμής για να σας μετατρέψει ένα ποσό από ένα νόμισμα σε ένα άλλο.

   
 

Mint

Personal finance για να παρακολουθείτε όλους τους λογαριασμούς σας, τις πιστωτικές σας κάρτες, τις υποχρεώσεις σας ή τις απαιτήσεις σας. 

   
 

OneReceipt

Καταχωρίστε όλες σας τις αποδείξεις με τον πιο απλό τρόπο. Φωτογραφίστε τις με το κινητό σας και θα αναλάβει αυτό να τις καταχωρήσει. Καταχωρεί και τις ηλεκτρονικές αποδείξεις. Μετά μπορείτε να τις βρείτε με  όποιον τρόπο ταξινόμησης του πείτε εσείς και βέβαια να ζητήσετε σύνολα.

   
 

onlinebarcodescan

Barcode reader. Δώστε του μια φωτογραφία με barcode, τύπου PNG, JPG, PDF, GIF, που έχετε αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας, ή την διεύθυνση που τη βρήκατε στο internet και θα σας δώσει τι γράφει και τον τύπο του barcode. Αναγνωρίζει EAN-13/UPC-A, UPC-E, EAN-8, Code 128, Code 39, Interleaved 2 of 5, Data Matrix & QR Code.

   
 

OpenX (phpAdsNew)

Αφείστε το να διαχειριστεί τις πληρωμένες διαφημίσεις στο Site σας, εναλάσσοντάς τις στα χρονικά διαστήματα που θα του  ορίσετε. Δίνει και αναλυτικά στατιστικά. 

   
 

Posterita

Open Source, Web based, offline, POS (Position Of Sales) πρόγραμμα. Πολύ καλό αλλά το στήσιμό του θέλει πραγματική τεχνική υποστήριξη.

   
 

trackqr

Δυναμικά QR codes. Η διαφορά τους είναι ότι μπορούν να τροποποιηθούν και να παρακολουθείται η κατάστασή τους.

   
 

X-RATES

Όλες οι ισοτιμίες νομισμάτων με διαγράμματα και μέσους όρους διακύμανσης.

   
 

Διαχειριστής meetings, από την οργάνωσή τους, την εξέλιξη, την βοήθεια στη λήψη αποφάσεων. Υποστηρίζει τοπικά meetings ή μέσω Internet. Συνεργάζεται με Outlook, Skype, WebEx.

   
 

Ένα πλήρες set εργαλείων για την επιχείρησή σας. Δειγματοληπτικά CRM, projects, meeting, reports, ημερολόγιο, βιβλία κλπ.

   
 

ZxingZxing Decoder

Barcode reader. Του δίνετε εικόνα barcode αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας, η την διεύθυνση του internet που την βρήκατε και σας δίνει αυτό που γράφει και τον τύπο του βarcode. Αναγνωρίζει barcodes τύπου UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, Code 39, Code 93, Code 128 ITF, Codabar RSS-14, (all variants), RSS Expanded (most variants), QR Code, Data Matrix, Aztec ('beta' quality), PDF 417 ('alpha' quality).