Business Utilities
Και για U3 smart drive 29.95

Εύκολα και με ασφάλεια (AES 128-bit encryption) συγχρονίστε και αποθηκεύστε από διάφορα pc σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή  τα δεδομένα σας ή τις ρυθμίσεις του pc σας. Δουλέψτε σε οποιοδήποτε pc στο κόσμο ανταλάξτε mail  χωρίς εγκατάσταση του Outlook ή του Outlook Express. Επιστρέψτε στο γραφείο σας, συγχρονίστε το με το pc σας και τα έχετε όλα.. 29.95

Οι αγορές σας και το απόρρητο των κινήσεων και επιλογών σας είναι με την εγγύηση της Verisign. Την εγκυρότερη εταιρεία διασφάλησης των συναλλαγών και του απορρήτου της ταυτότητας σας στο κόσμο. Στην Ελλάδα έχει την ασφάλεια των online συναλλαγών των μεγαλύτερων Τραπεζών. Οι τιμές που βλέπετε αφορούν αγορές σας μέσα από αυτό το site. Δεν μπορούν να γίνουν σε καταστήμάτα. Για συναδέλφους και όχι μόνο δείτε τις ποσοτικές εκπτώσεις και τις εκπτώσεις επί του τιμολογίου (και άλλα προϊόντα) . Τα τιμολόγια καταχωρούνται στις ενδοκοινoτικές συναλλαγές. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση. Την ακριβή τιμή του κάθε προϊόντος την βλέπετε με την είσοδο στο προϊόν.
Όλες σας οι αγορές με την εγγύηση της:           


To backup
απ'οτιδήποτε σε οτιδήποτε ακόμα και στο site μας. Όποτε θέλουμε χωρίς να είναι ανάγκη να κλείσει κανείς  τα προγράμματα ή τα αρχεία που είναι ανοικτά.  
Τιμή: 33.58

Από επαγγελματίες για επαγγελματίες
Προσθήκη στα αγαπημένα

Systweak Book Organizer
Right Backup Lite

Ένα ευκολόχρηστο backup για τα Έγγραφα, τα mail, το μητρώο (registry) και ότι ομάδα αρχείων επιλέξουμε. Με προκαθορισμό χρόνου και συμπιεσμένα.
Τιμή: 22.33

Systweak Book Organizer
Right Backup Standard

Επιπλέον από το Lite κρυπτογραφεί τα δεδομένα. Επίσης τα στέλνει mail ή σε ένα ftp Server
Τιμή: 29.78

Systweak Book Organizer
Right Backup Professional

Επιπλέον από το Standard . Μπορεί ταυτόχρονα να πάρει backup σε σκληρό, CD, mail, ftp Server όπως εσείς το προγραμματήσατε
Τιμή: 37.24

Systweak Book Organizer
PST Utilities

Aν σας πιάνει τρόμος κοιτώντας τα mail σας, τα ραντεβού σας. τις υπενθυμίσεις και ότι άλλο έχετε αποθηκευμένο στο Outlook, καιρός να τα ξεμπερδέψετε. Ενημερώνει mails παίρνει backup αυτά που θέλετε διαγράφει τα διπλά.
Τιμή: 33.51

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store Downloads Links |  Tele-calendar |  Webware |  Tele-mail |

Ορισμός σαν αρχική σελίδα


Κατεβάστε ολόκληρο site, ή ψάξτε ή και κατεβάστε αρχεία, τραγούδια, εικόνες, βίντεο αν θέλετε σε χωριστό κατάλογο τη κάθε όμάδα. Ψάχνετε για κάποιο συγκεκριμμένο λήμμα ακολουθόντας όλα τα links.
Μη ψάξετε για crack λόγω τιμής: 11.09


  Κλειδώστε, και με κεντρική διαχείρηση σε δίκτυο αν θέλετε, οποιαδήποτε από τις θύρες και συσκευές επικοινωνίας με τους χρήστες. CD, DVD, FDD, USB, FireWire, Wi-Fi & Bluetooth adapters, Serial & Parallel ports, infrared, PDA Smartphone. Εναλακτικά ανάλογα με το χρήστη δώστε συγκεκριμμένα δικαιώματα.
Τιμή: 31.20


Το PortsLock επιτρέπει στους administrators να δημιουργήσουν εύκολα πολιτική δικτύου. Σε οποιοδήποτε πρωτόκολο και σε επίπεδο χρήστη ορίζονται οι κανόνες, οι απαγορεύσεις, και οι αρμοδιότητες. Τελείως διαφανές για τον χρήστη, χωρίς να φέρνει εμπόδια στις εφαρμογές του
Τιμή: 44.5

Ο Advanced Task Manager όπως λέει και τον όνομα του σας δείχνει επιπλέον από τον Task Manager των Windows: τις κρυφές διεργασίες, αν είναι Internet Server, έχει αόρατα παράθυρα, είναι κρυφό ή κρυμμένο στο δίσκο και άλλα τα οποία συνυπολογίζει και βγάνει το security risk του συγκεκριμμένου process   Τιμή: 21.68

To System Optimizer βελτιώνει τη όλη απόδοση του pc σας βελτιστοποιώντας τα επιμέρους χαρακτηριστικά του όπως μνήμη, σκληρό δίσκο και μητρώο. Για Vista και XP.  Τιμή: 17.94

   Systweak Book Organizer           Book Organizer
Η συστηματική οργάνωση της βιβλιοθήκης σας, με αναλυτικές πληροφορίες για τα βιβλία και τις συλλογές σας. Για εύκολη αναζήτηση με κριτήρια.
Τιμή:   22.33

 


  Φτιαγμένο για το Office 2007 το Easy Email Backup κάνει ασφαλές backup των αρχείων του Outlook, επιλογές σας από τα έγγραφα, το μητρώο, τον Internet Explorer. Ξεχωριστό Password και σχεδιασμός backup για κάθε χρήστη. Τιμή: 26.05

Αν βαρεθήκατε να γράφετε τις ίδιες τυποποιημένες λέξεις και φράσεις υπάρχει το Phrase Express. Μαθαίνει ενώ πληκτρολογείτε, ή του μαθένετε εσείς τις φράσεις κλισέ, ή και τα δύο. Οπου και αν πληκτρολογείτε. Αν θέλετε του μαθένετε και ονόματα προγραμμάτων και γίνεται ένας quick launcher. πχ είστε στο κειμενογράφο και εκείνη τη στιγμή χρείάζεστε το excel, γράψτε excel και ανοίγει αυτόματα.Χρησιμοποιείστε το Auto correction του Office σε όλα τα προγράμματά σας.
Τιμή: 39.95 €.Με το MaxiVista Mirror κάντε τις παρουσιάσεις σας επαγγελματικές και με ποιότητα DVI. Με την πατενταρισμένη τεχνολογία του στον έλεγχο της κάρτας γραφικών του δεύτερου PC σας εγγυάται κορυφαία απόδοση.
 Τιμή: 69.95

Systweak BoostXP

 

Το  Advanced Popup Killer  σας δίνει την δυνατότητα με συντόμευση πληκτρολογίου να το ενεργοποιείτε και το συγκεκριμένο pop up δεν θα ξαναεμφανιστεί
Τιμή: 8.97Με το MaxiVista Pro επεκτείνετε την οθόνη σας σε άλλες τρεις, ή με τέσσερα pc σύνολο, ή με δύο pc που το καθένα εχει δυο οθόνες, ή με μία οθόνη στο πρώτο pc και τρείς στο δεύτερο. Οι εφαρμογές του ατελείωτες.
Τιμή: 39.95


Μετατρέψτε το παλιό σας laptop (ή και το καινούριο) σε δεύτερη οθόνη με το MaxiVista. Λειτουργεί μέσω δικτύου χωρίς κανένα άλλο hardware  σαν επέκταση της οθόνης σας για να ανοίξετε και άλλα παράθυρα, . H ποιότητα είναι Crystall Clear γιατί δεν υπάρχουν απώλειες λόγω μετατροπής τους σήματος. (ή δεύτερη εικόνα δημιουργείται από την κάρτα γραφικών του δεύτερου pc)
 Τιμή: 29.95Αν θέλετε  το Phrase Express  σε δίκτυο  αγοράστε το μία φορά και χρησιμοποέίστε το σε όλες τις θέσεις εργασίας. Το
Phrase Express Network σας συμφέρει:
Τιμή: 49.95 €.


Με το Premium Plan  του  Anyplace Control έχετε στη διάθεση σας  αρκετά  pc της επιχείρησης σας μέσω της IP address ή του DNS name για πάντα με κατ' ευθείαν σύνδεσή, ή μέσω ονομάτων (λογαριασμών) όσο διαρκεί η συνδρομή χωρίς την ανάγκη ρυθμίσεων δικτύου, firewalls, ή routers.
Τιμή
: Από 36.74 € / έτος


Με το Basic Plan  του  Anyplace Control έχετε στη διάθεση σας  αρκετά  pc της επιχείρησης σας μέσω της IP address ή του DNS name για πάντα με κατ' ευθείαν σύνδεσή.
 Δεν συμπεριλαμβάνεται στη τιμή η υπηρεσία ονομάτων (λογαριασμών)
Τιμή
: Από 29.20


Μπορείτε  να εγκαταστείστε το  Anyplace Control χωρίς την ανάγκη τεχνικών γνώσεων και να έχετε στη διάθεση σας το pc που θέλετε μόνο με το όνομα και τον κωδικό που του δώσατε όταν εγκαθιστούσατε το πρόγραμμα και με απόλυτη ασφάλεια.

Τιμή
: 4.42 € / μήνα


Για να δουλεύετε είτε είστε στη δουλειά σας είτε όχι Anyplace Control. Ανοίξτε τον υπολογιστή της δουλειάς σας απ' όπου κι' αν βρίσκεστε, δουλέψτε με τα προγάμματά του, μεταφέρτε αρχεία ξανακλείστε το, αυτό ήταν. Δείτε τις κάμερες ασφάλειας, τα mail σας.
Τιμή
: 12.99 € / θέση εργασίας

@kill

Με μια κίνηση κλείστε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές  (ή όσες από αυτές θέλετε). Εμφανίζει και τις ’κρυφές’ διεργασίες των Windows, ή τις εφαρμογές που είναι στο tray.

Τιμή: 9.00

Printfill

Σας δίνει τη δυνατότητα να τυπώνετε από εφαρμογές Dos (ή Unix/Linuxμέσα από telnet) σε Windows printers (USB, GDI Network Printers κλπ). Έχει print preview και σας δίνει τη δυνατότητα να εισαγάγετε BMP & EMF αρχεία, να τυπώσετε κατ’ ευθείαν σε fax printer,  κάντε τα export σε PDF, στείλτε τα κατ’ευθείαν mail ή τυπώστε τα ταυτόχρονα σε πολούς εκτυπωτές.

Τιμή: 79.00

Printfill

Το Printfil personal έχει τις ίδιες δυνατότητες με το Printfil αλλά δεν δουλεύει με δικτυακούς εκτυπωτές ούτε κάνει πολαπλές εκτυπώσεις ταυτόχρονα
Τιμή
: 49.00