Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 Όπου υπάρχει το εκτελείται χωρίς εγκατάσταση, κατ’ ευθείαν από την σελίδα.

Μήπως ταιριάζει στις ανάγκες σας περισσότερο κάποιο Webware (τρέχει από το Internet χωρίς download ή εγκατάστση) της ίδιας κατηγορίας; Ή θα ταίριαζε καλύτερα ένα πρόγραμμα εγκατεστημμένο στον υπογιστή σας;

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Portable Photo (Editors, Converters, Viewers) Φωτογραφικά

 

Background Tester

Ανοίγει, αριστερά, σε στυλ Windows Explorer (Εξερεύνηση των Windows) και σας δίνει στο υπόλοιπο της οθόνης σε επαναλαμβανόμενο background την εικόνα που κάνατε click. Τοποθετεί και κείμενο για να πάρετε μια καλύτερη εικόνα.

 
 

Batch Picture Resizer

Αποθηκεύετε το Download στην επιφάνεια εργασίας. Με drag and drop επάνω στο εικονίδιο αφήνετε αρχεία η φακέλους που περιέχουν φωτογραφίες .JPG. Στην μαύρη οθόνη πατάτε enter. Έχει κάνει resize όλα τα αρχεία, με πλάτος 400px και τα έχει αποθηκεύσει με το ίδιο όνομα προσθέτοντας το 400 στο τέλος, για να μην χαθούν τα πρωτότυπα.

 

RSS

 

CineGobs Keyer portable

Κeyer λέγεται η τεχνική διαχωρισμού του foreground από το background. Με το CineGobs μπορείτε να χρησμοποιήσετε έξι διαφορετικές μεθόδους για να το πετύχετε σε video ή εικόνες.

 
 

Easy Photo Effects

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος, με το πιο lite utility, χωρίς εγκατάσταση είναι portable, για photo effects. Black & white, sepia, brightness, contrast, topaza, movie, night vision, embossed, analogica, borders, colored grid, tilt shift, resize, rotate, flip.

  Telebit blog
 

FotografixFotografix

Διορθώστε μια φωτογραφία με τα γνωστά εργαλεία (sharpen, blur, color balance κλπ), κάντε την ασπρόμαυρη, αλλάξτε της μέγεθος. Δεν κάνει cut και crop.

 
 

gimp

Ο μεγάλος Open Source αντίπαλος του Photoshop και σε portable. Χωρίς βέβαια τις άπειρες δυνατότητες της κανονικής εγκατάστασης.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

My Watermark

Βάλτε το υδατογράφημά σας (watermark) με μια κίνηση σε όλες τις φωτογραφίες ενός καταλόγου, με το στυλ που θέλετε εσείς. Μη σας ενδιαφέρει αν μερικές είναι κατακόρυφες, θα βρει αυτό πια είναι η επάνω πλευρά. Με preview, επιλογή γραμματοσειράς, βαθμό διαφάνειας.

   
 

Ένα πραγματικά lite πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας επαγγελματικών προδιαγραφών. Η αρχική εγκατάσταση έχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα και εσείς του προσθέτετε όποια από τα πάρα πολλα add on και plugins σας χρειάζονται  για να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να βαρύνει.

   
 

Picture to Icon Converter

Μετατρέψτε Φωτογραφίες από μορφή BMP, JPEG, GIF και άλλα γνωστά format, σε ICO. Για Windows 98, Me, με εγκατεστημμένα τα VB 6.0 components.

   
 

SmillaEnlarger

Για να μεγεθύνετε μια εικόνα, φωτογραφία κλπ, χωρίς να χάνει σε ποιότητα. Έχει την καλύτερη απόδωση σε .BMP αρχεία. Για Windows και Linux.

   
 

Stripper for JPEG &PNG

Ένα εργαλείο που αποκαλύπτει, καθαρίζει, και αφαιρεί άχρηστα metadata από JPG/JPEG/JFIF & PNG αρχεία. Δεν επηρεάζει τη ποιότητα της εικόνας

   
 

Text ImagesText Images

Αν είστε τόσο ανίδεος που δεν μπορείτε ούτε την ζωγραφική (paint) των Windows να χρησιμοποιήσετε, κατεβάστε αυτό το πρόγραμμα, ανοίξτε το, ή τρέξτε κατ' ευθείαν με εκτέλεση. Γράψτε αυτό που θέλετε, ορίστε μέγεθος, χρώμα γραμμάτων, φόντο, διαλέξτε γραμματοσειρά, περιθώρια - διαστήματα. Σε κάθε αλλαγή που κάνετε βλέπετε το αποτέλεσμα που θα προκύψει στην οθόνη σας. Τέλος σώστε το σε ότι μορφή (format) εικόνας θέλετε.

   
 

ToYcon

Ο πιο εύκολος και απλός τρόπος μετατροπής όλων των συνηθισμένων format φωτογραφιών σε ICO. Δεν κάνει εγκατάσταση, έχει ελληνικά και δεν ανοίγει όπως όλα τα προγράμματα. Όταν κάνετε διπλό κλικ επάνω του εμφανίζεται ένα εικονίδιο κουτιού στο Desktop. Με δεξί κλικ ορίζεται όλες τις παραμέτρους που θέλετε και μετά αρχίζετε να "πετάτε" στο κουτί τις φωτογραφίες που θέλετε. Σε χρόνο Dt σας τις έχει μετατρέψει σε ICO και τις έχει αποθηκεύσει στο ίδιο κατάλογο που ήταν οι πρωτότυπες.

   
 

Universal Viewer

Βλέπει: Text, Binary, Hex, Unicode, RTF, UTF-8, BMP, JPG, GIF, PNG, TGA, TIFF, AVI, MPG, WMV, MP3, HTML, PDF, XML, MHT, DOC, DOCX, XLS, PPT, ODT. Έχει Ελληνικό menu και βοήθεια (κατεβάζοντας το αντίστοιχο language pack από την ίδια σελίδα).

   
 

Viewer

Βλέπεις και στοιχειωδώς επξεργάζεσαι διάφορα format εικόνων ή τα αντιγράφεις σε κάποιο δικό σου πρόγραμμα με copy-paste.