Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Όπου υπάρχει το εκτελείται χωρίς εγκατάσταση, κατ’ ευθείαν από την σελίδα.

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Portable Office - Εφαρμογές γραφείου

 

AbiWordAbiWord

Πανάλαφρος αλλά και πολυδύναμος επεξεργαστής κειμένου.

 
 

Cintanotes

Γι' αυτούς που το clipping (ctrl+c, ctrl+v) είναι εργασία. Πάρτε clips του ιστού, με hotkey, από πάρα πολλές σελίδες, γράψτε αν θέλετε και σημειώσεις για το καθένα. Στο τέλος διαλέξτε από αυτό το σημειωματάριο πια θέλετε και επικολλήστε τα όπου θέλετε, ή τα εξάγετε σε κείμενο (.txt).

 

RSS

 

EssentialPIM

Πολύ διαδεδομένος Personal Information Manager και πολύ εύχρηστος. Και για U3

 
 

Απίστευτα μικρός και γρήγορος pdf reader.

  Telebit blog
 

Jarte

Ένας πλούσιος αντικαταστάτης του Notepad ή του WordPad που ανοίγει  σώζει ή δημιουργεί όλα τα έγγραφα του Word μέχρι και την 2007 version.

 
 

LibreOffice

Παραλλαγή του Open Office στο πιο συμβατό με τις σουίτες άλλων κατασκευαστών και μεγαλύτερη γκάμα εισαγωγής-εξαγωγής, αρχείων. All OS. Αυτοαποκαλείται Productivity Suite.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Open OfficeOpen Office Portable

Πάρτε μαζί σας τον επεξεργαστή κειμένου, το λογιστκό φύλλο, το πρόγραμμα παρουσιάσεων. Κάνει editing και σώζει  σε όλα τα αρχεία του Microsoft Office.

 
 

SumatraPDF

Ένας portable pdf reader για download και εγκατάσταση στο USB ή και στο δίσκο σας, και για άμμεση εκτέλεση.

   
 

The Fifth Element είναι ένα Office Suite που εκτός από τις κλασσικές εφαρμογές του είδους (επεξεργασία κειμένου, λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, βάσεις δεδομένων) έχει 30 εφαρμογές για πλήρη κάλυψή σας στις γραφειακές ανάγκες σας. Τις βλέπετε στο link. Κατάλληλο για Windows 95 και μετά. Ανοίγει αρχεία του MS Office.

   
 

Tiny USB Office

Άπό επεξεργασία κειμένου, λογιστικό φύλλο, δημιουργία pdf, συμπίεση αρχείων, έως και email client, instant messaging, password recovery, file sharing, ftp client. Περισσότερο βέβαια για advanced users.

   
 

TreeDBNotesTreeDBNotes

Editor txt, htm, rtf, wri με password protection και σε συνδυασμό με τις ιδιότητές του σαν διαχειρηστής βάσης δεδομένων είναι ιδανικός για PIM (Personal Information Manager).

   
 

TreepadTreepad Lite

Κρατείστε σε ένα αρχείο τις σημειώσεις σας, τα mail, κείμενα, links. Αν θέλετε δημιουργείστε χωριστά αρχεία για ένα ή περισσότερα από αυτά.

Και για Linux

   
 

Week_Schedule

Αν για σας το Outlook είναι υπερβολικό και αυτό που θέλετε είναι να έχετε ένα alarm με εικόνα και ήχο για κάθε ραντεβού ή δουλειά που πρέπει να κάνετε και η καταχώρηση ενός νέου γεγονότος να είναι δύο click τότε αυτό είναι το πρόγραμμα σας.