Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Όπου υπάρχει το εκτελείται χωρίς εγκατάσταση, κατ’ ευθείαν από την σελίδα.

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Portable Hardware Admin

 

AdapterWatch

Δείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για την κάρτα δικτύου σας αλλά και όλα τα στατιστικά που την αφορούν.

 
 

BluetoothView

Βλέπει όλες τις συσκευές που είναι γύρω σας και σας δίνει: όνομα συσκευής, τη διεύθυνσή της, τον τύπο της συσκευής (major & minor), την ώρα που ανιχνεύτηκε πρώτη φορά. Σας ειδοποιεί κάθε φορά που ανιχνεύει μια καινούρια, με εικόνα ή ήχο.

 

RSS

 

CPUID

Για μια γρήγορη ματιά στις θερμοκρασίες της CPU, του motherboard, του/των HDD, τις στροφές των Fan, με min και max και αποθήκευση των ρυθμίσεων. Υπάρχει και σε Desktop version (κανονική εγκατάσταση).

 
 

CrystalDiskInfo

Με μια ματιά όλες οι πληροφορίες για την κατάσταση των σκληρών σας δίσκων, με μέγεθος, τύπο, θερμοκρασία, συνολικές ώρες λειτουργίας, λάθη, προβλήματα, κατεστραμμένους τομείς.

  Telebit blog
 

Defragler

Κάνει defrag (ανασυγκρότηση) όχι μόνο σε ένα σκλήρό δίσκο, αλλά και σε συγκεκριμμένους κατάλογους ή αρχεία που εσείς θα του ζητήσετε. Και καθαρίζει τον ελεύθερο χώρο (το NTFS) και κάνει προγραμματισμένα defrags.

 
 

DNS Benchmark

Αν θέλετε η σύνδεσή σας στο Internet να είναι γρηγορώτερη για κάποιες διευθύνσεις και δεν σας ενδιαφέρει πολύ πως θα συμπεριφέρεται στις υπόλοιπες δ/νσεις του web, χρησιμοποιείστε αυτό το εργαλείο για να δείτε ποιοί servers σας δίνουν την καλύτερη ταχύτητα εκεί που θέλετε.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Double Driver

Βρίσκει τα Driver των συσκευών του συστήματος σας και τα παίρνει backup.

   
 

Drive Manager

Βλέπετε σε λίστα όλα τα drive (τοπικά, δικτύου CD, DVD, removable) και την S.M.A.R.T. κατάστασή τους, με αναλυτικές πληροφορίες για το καθένα. Τα διαχειρίζεστε, τα συνδέετε ή τα αποσυνδέετε, τα κρύβετε, ή τα αποκαλύπτεται, βλέπετε και διαχειρίζεστε τις πόρτες (ανοικτή κλειστή) των CD/DVD σας. 

   
 

hwinfoHardware info

Με μια ματιά η εικόνα όλου του υπολογιστή με τις βασικές πληροφορίες. Κλείνοντας το foreground παράθυρο μια - μια οι συσκευές αναλυτικά, με τις τεχνικές προδιαγραφές τους, την ονοματολογία και την τρέχουσα κατάστασή τους. Έχει και 64bit έκδοση. Υπάρχει και με εγκατάσταση (setup), για ένα μηχάνημα.

   
 

HDD_Speed

Μετρήστε τη ταχύτητα των hard disks, cd/dvd-roms, flash cards/sticks, floppies, κλπ.Σε real-time graphical display.

   
 

Ip Scanner

Ip και port scanner με πληροφοροφορίες Netbios. Host name, workgroup, ποιος χρήστης είναι μέσα και MAC address. Εξαγωγή των πληροφοριών σε αρχείο text.

   
 

JDiskReport

Δείτε τα περιεχόμενα του δίσκου σας στατιστικά. Τι χώρο πιάνει το κάθε αρχείο στο δίσκο σας, ή οι υποκατάλογοι σε ένα κατάλογο, και όλα αυτά σε 'πίτα' (ποσοστό και bytes). Δίνει αναφορά και για ένα μόνο κατάλογο που θα του ορίσετε. Για όλα τα λειτουργικά συστήματα και Webware.

   
 

KeyboardLocker

Κλειδώστε το πληκτρολόγιό σας πατώντας Ctrl+Alt+L και ξεκλειδώστε το γράφοντας την λέξη “unlock.” Προσοχή, δεν είναι πρόγραμμα ασφάλειας. Είναι για προστασία από τυχαία πληκτρολόγηση (μικρά παιδιά, κατοικίδια κλπ).

 

PC Wizard 

Δείτε πολύ αναλυτικές πληροφορίες για το σύστημά σας και των περιφερειακών του, όσο νεα και αν είναι. Εκτελέστε μεγάλο αριθμό από Benchmarks.

   
 

Ένα περίεργο όνομα για την όικιακή βοηθό των παραθύρων μας. Καθαρίστε το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι σας με το PC να δουλεύει, Αυξομειώστε την ένταση του ήχου με τον τροχό του ποντικιού, δημιουργία virtual desktop και άλλες τριάντα λειτουγίες.

   
 

Space Sniffer

Δείτε με μια ματιά αμέσως, ποια αρχεία καταλαμβάνουν πόσο χώρο στο δίσκο σας.Παραστατικότατη και εντυπωσιακή εμφάνιση.

   
 

ShutdownCenter

Μικροσκοπικό utility, μόλις 15kb, που τερματίζει την λειτουργία του PC χειροκίνητα, κλείνοντας και όσες εφαρμογές έχετε ανοικτές χωρίς ερώτηση. Προεραιτικά τρέχει και μια εφαρμογή που εσείς θα ορίσετε πριν τον τερματισμό, πχ Backup. Δεν κάνει εγκατάσταση (portable), αποσυμπιέστε το στην επιφάνεια εργασίας.

   
 

System Spec

Δείτε συγκεντρωτικά ή αναλυτικά ότι πληροφορία θέλετε για το hardware του συστήματός σας. Έχει επίσης πάρα πολύ αναλυτικά πληροφορίες για το εγκατεστημμένο software και όλα τα updates άσχετα αν κάνατε καθαρισμό. Μέσα από αυτό μπορείτε με ενιαίο τρόπο να χειρίζεστε την διαχείρηση των Windows ανεξάρτητα από την έκδοση του λειτουργικού

   
 

TreeSize

Κάθε σκληρός δίσκος στο τέλος αποδεικνύεται μικρός. Δείτε, σε στυλ Explorer τους καταλόγους και υποκαταλόγους σας και το μέγεθος τους. Με κλικ σε κάθε φάκελο βλέπετε αναλυτικές πληροφορίες γι' αυτόν.

   
 

Ultra DefragUltra Defrag

Αυτόματο η χειροκίνητο Defrag για FAT, exFAT και NTFS. Τα extra του είναι: Defrag μόνο για το MFT, ή για ένα, ή συγκεκριμένα αρχεία. Γρήγορο Defrag μόνο για τα κατακερματισμένα αρχεία. Υπάρχει και version με εγκατάσταση.

   
 

WinAudit

Δείτε τη σύνθεση του hardware και το software που έχει εγκατεστημένο ένα PC, τι δίκτυα και τι πρωτόκολλα 'τρέχουν'.

   
 

WinDirStat

Δείτε παραστατικά την κατανομή του κατειλημμένου χώρου  στο σκληρό σας δίσκο, ανάλογα με το είδος των αρχείων (προγράμματα, έγγραφα κλπ).

   
 

WinOFF

Κλείνει αυτόματα το μηχάνημα συγκεκριμένη ώρα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όταν δεν υπάρχει δραστηριότητα CPU, δικτύου, ή με κάποιο συνδυασμό από τα προηγούμενα. Επιλέγετε τι είδους κλείσιμο θέλετε να κάνει (Τερματισμό λειτουργίας, αδρανοποίηση, αλλαγή χρήστη). Προαιρετικά δείχνει σε παράθυρο τι είναι προγραμματισμένο να κάνει.

   
 

WirelessNetView

Δείτε όλα τα ασύρματα δίκτυα γύρω από το pc με πληροφορίες για: SSID, τρέχουσα ποιότητα σήματος, μέσο όρο ισχύος σήματος, ενεργοποίηση ασφάλειας, τύπο προστασίας,  προσβασιμότητα, πρώτη  ανίχνευση, τελευταία εμφάνισή, αριθμός καναλιού, συχνότητα, MAC  address, κ.α.