Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

Όπου υπάρχει το εκτελείται χωρίς εγκατάσταση, κατ’ ευθείαν από την σελίδα.

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Portable Accessories (Calendars clocks zip)

 

7Zip

To όνομα λέει λίγα για το πόσα είδη αρχείων μπορεί να αποσυμπιέσει και συμπέσει. Zip, rar, gzip, tar, cab, iso, arj, lzh, chm, msi, wim, 7z, bzip2, cpio, rpm, nsis, deb. Και με Ελληνικό menu και στο δεξί κλικ του Explorer και με encryption.

 
 

Calendar  

Ημερολόγιο, εορτολόγιο, ανατολή - δύση Ηλίου, φάσεις σελλήνης κ.α. στα Ελληνικά.  

 

RSS

 

CaptureNet  

Ενα φαινομενικά αθώο διαφανές ρολόι για το desktop, με ημερολόγιο. Με alarm για όποια μέρα και ώρα θέλετε, υποδεκάμετρο, μοιρογνωμόνιο, capture screen ακόμα και με ελεύθερο χέρι, color picker, privacy eraser, file converter και άλλα.  

 
 

CountDays

Βρείτε χρόνια, μήνες, εβδομάδες, ημέρες, εργάσιμες ημέρες που μεσολαβούν ανάμεσα σε δύο ημερομηνίες.

  Telebit blog
 

DropIt

Αντιγράψτε, μετακινήστε, μετονομάστε, ανοίξτε με, διαγράψτε, συμπιέστε, αποσυμπιέστε, δείτε σε λίστα όποια αρχεία ή φακέλους θέλετε. Τα επιλέγετε με drag & drop ή με κριτήρια, όνομα, κατάληξη, θέση, μέγεθος, ημερομηνία. Χειροκίνητα ή προγραμματισμένα αυτόματα.  

 
 

Euroconverter  

Δείτε τις ισοτιμίες των κυριότερων ξένων νομισμάτων σε Euro και μετατρέψτε τα Euro σας σ’ αυτά. Θέλει on-line internet για να ενημερώνει τις ισοτιμίες του την ώρα που ξεκινάει το πρόγραμμα.  

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

     

Υποστηρίζει 7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO. Επίσης ανοίγει ISO, BIN, CDI & NRG και τα μετατρέπει από το ένα Format στο άλλο.  

 
 

Parabola Calculator

Υπολογίζει το κέντρο εστίασης ενός παραβολικού κατόπτρου. Κατάλληλο για projects συλλογής ηλιακής ενέργειας αλλά εξίσου καλό για κατασκευή παραβολικών κεραιών Wi-Fi.  

   
 

PeaZip

Ανοίγει ACE, ARJ, CAB, DEB, ISO, LHA, RAR, RPM και συμπιέζει σε 7Z, ARC, BZ2, GZ, PEA,  PAQ/LPAQ, QUAD, TAR, UPX, ZIP. All OS.  

   
 

PortableApps Suite.

Η σουΐτα των portable εφαρμογών. Μπορείτε να τη προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες και τις απαιτήσεις (αντιβιοτικό, browser, office, IM κλπ).

   
 

Portable Startup Menu

Και για να κάνετε εκκίνηση των portable εφαρμογών σας χρειάζεστε ένα menu όπως το Start (Εκκίνηση) των Windows. Αν θέλετε δημιουργείτε και ένα autorun, ώστε όταν συνδέετε το USB στο PC σας να ανοίγει κατ΄ ευθείαν.

   
 

Rachota

Αν θέλετε να βρείτε πως θα βγάλετε περισσότερα από το χρόνο σας, τότε βρήκατε το σωστό πρόγραμμα. Μικρό, γρήγορο και portable.

   
     

ResistorBasic

Calculator για υπολογισμό αντιστάσεων σε σειρά, παράλληλα, μετατροπή αστέρα σε τρίγωνο (Δέλτα) και αντίστροφα. Τρέχει και χωρίς να το κατεβάσετε με εκτέλεση αντί για αποθήκευση.

   
 

Uniextract

Αποσυμπιέζει μόνο, αλλά τα πάντα. Με όποιο πρόγραμμα και αν είχαν συμπιεστεί. Ακόμη και exe αρχεία εγκαταστάσεων που περιέχουν αρχεία και φακέλους.

   
 

Unit Converter

Ένας μικροσκοπικός μετατροπέας μονάδων μέτρησης σε μήκος, όγκο, εμβαδόν, θερμοκρασία.

   
 

WinMd5Sum

Τσεκάρετε το σωστό download και την ακεραιότητα των αρχείων σας με αυτό το utility.

   
 

WinWGetWinWGet

Η Windows έκδοση του WGet για γρήγορα και ευκολοδιαχείριστα Downloads. Όπως γράφουν οι κατασκευαστές του μόνο καφέ δεν φτιάχνει.

   
 

YourDir 

Τυπώνει ή σώζει σε BMP, GIF, JPEG, TIFF, WMF και CSV  τη δομή των καταλόγων και προεραιτικά των αρχείων που εσείς θα διαλέξετε (πχ του σκληρού σας, ή του φάκελου των εγγράφων).