Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Σελίδα

  1 2 3  

Mobile Downloads 1/3  

Προγράμματα για κινητά 1/3  

 

4 SHARED 

10 GB χώρος στο Internet για να αποθηκεύσετε αρχεία, μουσική, video, παιχνίδια και να τα μοιράζεστε με το pc, ή τους φίλους σας. Για όλα τα Smartphones.

 
 

Absinthe

Για jailbreak σε iPad 1/2/3, iPhone 3GS/4/4S, iPod touch 3rd/4rth generation. All OS.

 

RSS

 

ActiveSync4.5

Για συγχρονισμό, ή μεταφορά των δεδομένων σας από και προς το PC σας. Κατάλληλο για Windows XP ή παλιότερο λειτουργικό σύστημα.

 
 

AfterFocus 

Διόρθωση των φωτογραφιών που πήρατε με το κινητό σας. Μην περιμένετε πολλά από το free. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι η ανάλυση (μέχρι 800px). Για android 2.0 και μετά.

  Telebit blog
 

Alarmed

Σας ειδοποιεί με Pop-up παράθυρα, ή με ήχο την ώρα που θα του πείτε. Χρησιμοποιεί το Siri για να δημιουργήσει/εισαγάγει υπενθυμήσεις. Με iCloud συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών σας. Με 80 διαφορετικούς ήχους. Για iPad, iPhone και iPod touch με iOS 5.0 και πάνω.

 
 

Aldiko 

e-book reader για Android 2.1 +.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Android PDF Viewer 

Δείτε αρχεία PDF σε συκευές Android.

   
 

Avast Mobile 

Το πιο πλήρες αντιβιοτικό, internet security, και anti-theft, σε freeware, για Android. Υπάρχει, και είναι από τα καλύτερα και  για Windows.

   
 

B4IGO

Για να μην ξεχνάτε τίποτε. Μικρό utility (κάτω από 30 MB) που όταν κινηθεί το iPhone, iPad, ή το iPod touch, θα του δώσει δόνηση και θα εμφανίσει τις υπενθυμήσεις σας. Για iOS 4.3 και πάνω.

   
 

BeFunky 

Ανεβάστε μια φωτογραφία από PC, Webcam, facebook, Flickr, Photobucket, Picasa, ή από μια διεύθυνση του internet. Πλήρες σετ editing tools, αλλάξτε στυλ με πολλά effects, καλιτεχνική σε old style, cartoonized, υδατογραφία κ.α. Προσθέστε στοιχεία Χριστουγέννων, φύση, σχολικά αποκριάς κ.α. Βάλτε πλαίσο  με κείμενο. Μοιράστε την σε όποιο κοινωνικό δίκτυο θέλετε.  Αποθήκευση στο PC ή στην gallery του befunky. Τυπώστε. Χωρίς εγγραφή. Για , Android, iPhone.

 
 

blip.me

Χρησιμποιήστε το Android, iPhone, iPod touch, και iPad σαν Walkie Talkie. Για android 2.2+, ή iOS4+.

   
 

Bluetooth remote control

Αν το κινητό και το PC σας έχουν Bluetooth, με αυτό το προγραμματάκι το κινητό γίνεται remote control για το PC σας. Ανοίξτε και κλείστε εφαρμογές, κινείστε το ποντίκι, κάντε παρουσιάσεις του Powerpoint κλπ.

   
 

Coinbase

Mobile aplication για συναλλαγές με bitcoins. Το προτέρημά της είναι ότι μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε bitcoins και το κινητό σας να μην είναι το πορτοφόλι σας. έτσι σε περίπτωση απώλειας του κινητού δεν θα κλέτε και τα λεφτά σας. Απαιτεί Android 2.3.3+. Μπορείτε να το τρέχετε και σαν Web application από το PC σας. Αρκεί να εμπιτεύεστε το site, γιατί αυτό είναι και το χρηματοκιβώτιο των bitcoins σας. Αν όχι κατεβάστε την εφαρμογή Bitcoin-QT στο δικό σας PC.

   
 

Epocrates 

Η πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια στον ιατρικό χώρο για PDA. Φάρμακα δοσολογίες κατά περίπτωση, αλληλεπιδράσεις, αντενδείξεις, φαρμακολογία, έως και φωτογραφίες των σκευασμάτων ή αναγνώριση από το σχήμα, χρώμα. Eίναι για επαγγελματίες του χώρου και βοηθητικά. Όχι για αυτοσχέδιους γιατρούς. Για Android, BlackBerry, Palm, Windows Mobile   και κάτι λίγα για Apple iOS. Υπάρχει και για PC.

   
 

Evernote

Σημειωματάριο που κάνει και capture δ/νσεις Internet και email addresses, μπορείτε να αναζητείσετε τις σημειώσεις σας και με χρονολογική σειρά. Συνεργάζεται και με GPS. Για Windows Mobile.

   
 

Fbabble

Facebook  στο Android για να μη χάνετε επαφή με τους φίλους σας.

   
 

Firefox Mobile

Ο γνωστός Browser. Κάνει μόνο για Android και iPhone.

   
 

Foxit MobilePDF Reader

Ο πανάλαφρος PDF reader για πολλούς τύπους κινητών. Δεξιά από Foxit Reader και πάνω από το Download, επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα του κινητού σας και μετά κλικ στο Download.

   
 

fring 

Για τα (δωρεάν) μέλη, δωρεάν κλήσεις, SMS, Video chat και Group Video.

   
 

FTPDroid

Κάντε το Android σας FTP Server. Σας απαλλάσσει από την καλωδιακή δέσμευση για μεταφορά αρχείων και δίδει πρόσβαση σε ασύμβατες μέχρι τώρα συσκευές (πχ iOS).

   
 

Google DriveGoogle Drive

Το γνωστό drive με τα 5 GB χώρο φιλοξενίας στο internet και για το Android σας (2.1 και μετά).

   
 

Google Now

Το Google Search για Android, iOS, BlackBerry και Windows 8. Ψάχνει όχι μόνο στο internet αλλά και στο κινητό σας Και με φωνητική αναζήτηση.

   
 

goText

Στείλτε δωρεάν sms σε όλο το κόσμο. Κάνει για όλες τις συσκευές.

   
 

HelloText 

Κρατείστε επαφή στα Social Networks όπου και αν είστε. Χωρίς να δεσμεύετε χώρο ακόμη και όταν ζωγραφίζετε, γίνονται όλα στο server του hellotxt. Για iPhone, iPad και Android.