Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

Calculators Page 1/2

 

Advanced IP address calculator

Για μηχανικούς δικτύων. Προσδιορίζετε άμμεσα τα υποδίκτυα που προκύπτουν και δυαδικά και δεκαεξαδικά, φυσικά και στο δεκαδικό σύστημα.

 
 

Binary Converter

Μετατροπέας δυαδικών αριθμών σε Οκταδικό, Δεκαδικό, Εξαδικό σύστημα, και σε ASCII. Τρέχει και κατ΄ ευθείαν με εκτέλεση αντί για αποθήκευση. Μένει στο tray όσο το χρειάζεστε.

 

RSS

 

Body Mass Index

ή Δείκτης Μάζας Σώματος. Δείτε κατά πόσο είστε μέσα στα φυσιολογικά όρια (ή έστω κοντά)  βάρους για το ύψος σας.

 
 

Calc4all

Το πιο μικρό (123KB) και πιο ελαφρύ κομπιουτεράκι. Χωρίς εγκατάσταση (portable) για να το έχετε μαζί σας, σε ένα USB. Με ταινία για να βλέπετε τις πράξεις που κάνατε. Δεκαδικό, οκταδικό, δυαδικό, δεκαεξαδικό. Υπολογισμός δόσεων δανείων, με 20 διαφορετικά προφίλ, και πολλά άλλα.

  Telebit blog
 

Calc 3D

Για μαθηματικά γραφήματα και ιστογράμματα κατάλληλος για γεωμετρία και στατιστική. Αποδίδει ανύσματα, σύνθετους αριθμούς, συντεταγμένες, κανονικά πολύγονα, πίνακες, τομές, κ.α.

 
 

Calcute

Tape calculator απλό αλλά και για συναρτήσεις, δυνατότητα copy-paste, επιλογή fonts, με επιπλέον δυαδικές, οκταδικές ή δεκαεξαδικές πράξεις. Μπορείτε να διορθώσετε ή τροποιήσετε μια συνάρτηση και να ζητείσετε επανυπολογισμό.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Calculator+ με ταινία

Όπως και το Calculator Plus, αλλά με πάρα πολές πράξεις, μνήμες, μετατροπές, εμπορικό, υπολογισμού δανείων και επιστημονικό. Έχει και virtual χαρτοταινία για να βλέπετε τις πράξεις που προηγήθηκαν.

 
 

Calculator Plus

Το calculator της Μicrosoft με επιπλέον μετατροπές μονάδων: θερμοκρασία, απόσταση κ.α.

   
 

Calorie Calculator

Υπολογίζει τις θερμίδες που καταναλώνετε με κάθε σας δραστηριότητα. Μείον ότι ζητάει το βάρος σας σε pounds (είναι κιλά επί 2.2), συν ότι τρέχει κατ' ευθείαν με εκτέλεση χωρίς εγκατάσταση.

   
 

CCCalculator

Πολύ όμορφο και πρακτικό calculator με background χαρτιού . Βλέπετε όλες τις πράξεις που κάνατε, ότι μήκος και αν έχουν. Ορίζετε την ακρίβεια των δεκαδικών ψηφίων, ήχο στο πάτημα των πλήκτρων, ανταπόκριση στο NumLock, γραμματοσειρά,  και πάρα πολές άλλες παραμέτρους. Υποστηρίζει copy paste όπως ένας κειμενογράφος.

   
 

CountDays

Βρείτε χρόνια, μήνες, εβδομάδες, ημέρες, εργάσιμες ημέρες, που μεσολαβούν ανάμεσα σε δύο ημερομηνίες. Τρέχει και κατ' ευθείαν με εκτέλεση αντί για αποθήκευση

   
 

Convert for Windows

Μετατρέψτε όποια μονάδα μέτρησης σε όποια άλλη θέλετε. Είναι και portable.

   
 

CPU (Cost Per Unit)

Ανάμεσα σε δυο προσφορές διαλέξτε τη φτηνότερη. Παράδειγμα: τα 5 τεμάχια κάνουν τόσο, τα 7 τόσο, πιο είναι φτηνότερο από τα δυο για ένα τεμάχιο; Αν και κάνει εγκατάσταση δεν ενημερώνει τα Windows οπότε είναι και portable.

   
 

Μετατρέψτε οποιαδήποτε μορφή αριθμού σε οποιαδήποτε άλλη πχ δεκαδικό σε δυαδικό,  δεκαεξαδικό, λατινικό.

   
 

Download Calculator

Υπολογίστε πόσο θα διαρκέσει το download. Δυστυχώς απαιτεί κάποια runtimes (VB).

   
 

ESBcalc

Απλό - Εμπορικό - Επιστημονικό - Τεχνικό και πάντα με ταινία. Ίσως το πιο πλήρες και ταυτόχρονα μικρό και εύχρηστο.

   
 

Farsight free calculator.

Όταν το πρωτανοίξετε μοιάζει με ένα κοινό scientific calculator. Κάντε κλικ στα Functions και θα βρείτε αμέτρητες Αλγεβρικές, τριγωνομετρικές, εμπορικές, στατιστικές, λογικές και ημερομηνιακές συναρτήσεις.

   
 

Οι απλές αριθμητικές πράξεις αλλά βλέπετε και όσες προηγήθηκαν όπως σε χαρτοταινία, που αν θέλετε την τυπώνετε ή την σώζετε σε αρχείο.

   
 

Free Ruler

Για Mac OS X. Χάρακας στην οθόνη σας, που μετράει pixels, inches, picas, ή εκατοστά. Οριζόντιος, κατακόρυφος, ρυμιζόμενος σε μήκος, διαφάνεια.

 

Σελίδα

  1 2