Η σίγουρη λύση στην υποστήριξη του επαγγελματία και της επιχείρησης,
στην μηχανογράφηση και τις τηλεπικοινωνίες 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο

   Telebit |  Tele-CV |  Tele-News |  Tele-Service Tele-Store  Downloads Webware | Links |  Συνδρομητές |  Επικοινωνία   

 Σελίδα   1 2  

Τα προγράμματα αυτής της σελίδας είναι χωρίς χρέωση αλλά όχι χωρίς όρους. Διαβάστε τους όρους των κατασκευαστών. Δωρεάν για ένα μήνα (trial) είναι και όλα τα προγράμματα που βρίσκονται στο Tele-Store και στα "θέματα" του. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσης αυτών των προγραμμάτων, διαβάστε ''όροι χρήσης - προσωπικά δεδομένα'' .

 Σελίδα  

  1 2  

Business σελ. 1/2

 

 

Διαχειριστής χρημάτων παρακολουθείστε τις πιστωτικές σας κάρτες, τα πάγια έξοδά σας, έσοδα, ημερομηνίες, λογαριασμούς. Βρείτε που συνηθίζετε να ξοδεύετε τα χρήματά σας, ποια είναι η απόδοση των επενδύσεών σας ή τις ισοτιμίες νομισμάτων.

 
 

ASI Frontdesk

Frontdesk για πολύ μικρές τουριστικές μονάδες, μέχρι δέκα δωμάτια, με όλα τα απαραίτητα. Checkin, checkout, reservation, κατάσταση ημέρας με αναχωρήσεις, αφίξεις, απογραφή.

 

RSS

 

Advanced Time Reports

Παρακολουθείστε το χρόνο που καταναλώνετε για τα project που έχετε σε εξέλιξη.  Πανεύκολη εγκατάσταση και χρήση.

 
 

barCodeCreator

Φτιάξτε τα δικά σας barcode σε ΕΑΝ13 και εξάγετέ τα σε PDF ή EPS. Μόνο για Linux.

  Telebit blog
 

Bar Code Generator

Δημιουργεί τα βασικά bar code (EAN 13, EAN 8, CODE 39, CODE 128, CODE 25I) τα εξάγετε σε διάφορα format ή τα τυπώνετε.

 

Αναφορά Download που δεν κατεβαίνει.

 

Bar Code Reader

Αν και εγώ δεν τα κατάφερα μπορείτε να δοκιμάσετε. Σύμφωνα με το κατασκευαστή διαβάζει τα barcodes που είναι μέσα σε εικόνες αποθηκευμένες στο pc σας, ή με την βοήθεια web camera.

 
 

Bitcoin-QT

Το bitcoin είναι το μοναδικό δεύτερο παράλληλο διεθνές νόμισμα, στο οποίο κάνουν συναλλαγές αρκετές εταιρείες πια. Χρειάζεται εγκατάσταση ενός software που είναι και το "χρηματοκιβώτιο" των πολύτιμων και πανάκριβων νομισμάτων σας. Το Bitqoin-QT είναι το μοναδικό πρόγραμμα που προσφέρει ασφάλεια δικτύου κατά τις συναλλαγές, στους απλούς χρήστες. All-OS. Προσοχή! Μην απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα και μην πετάξτε το σκληρό σας δίσκο από την ώρα που θα αρχίσετε συναλλαγές. Εκεί μέσα είναι τα λεφτά σας και θα τα χάσετε οριστικά. Υπάρχει ειδική διαδικασία για την μεταφορά των χρημάτων σε άλο PC .Αν εμπιστεύεστε ένα site να είναι το χρηματοκιβώτιο των bitcoins προτιμείστε το webware Coinbase. , ή το αντίστοιχο mobile.

   
 

Buddi

Οργανώστε τις προσωπικές και οικονομικές σας υποθέσεις. Απευθύνεται σε άτομα με μικρό ή καθόλου εμπορικό Background. Είναι all OS. Έχει πολλά Plugins.

   
 

 

Γι' αυτούς που ξέρουν Excel, εκατοντάδες functions για επιχειρήσεις σε ένα add-in για Excel (97 - 2007). 

   
 

Business Plans Αγγλικά

Ένα υπόδειγμα business plan 47 σελίδων από την Planware. Και ένα από τη Microsoft σε 28 σελίδες. Και τα δύο είναι αρχεία Word με πλήρεις οδηγίες.

   
 

Business Plans Ελληνικά

Υπόδειγμα Business Plan από το ΚΕΜΕΛ, με συνοδεία και άλλων εργαλείων.

   
 

Business Reports

Κάντε τα δεδομένα σας πληροφορίες. Αυτή είναι η βάση στην οποία ’δουλεύει’ αυτό το πρόγραμμα. Για προχωρήμενους χρήστες η με μια minimum τεχνική υποστήριξη, γίνεται ένα εργαλείο πολυδιάστατης ανάλυσης, αντλώντας δεδομένα από κάθε SQL βάση δεδομένων.

   
 

CalcuWage

Μετρείστε τα λεφτά που βγάζετε ή ζητάτε με βάση το ωρομίσθιο σας. Με αρκετά χιουμοριστική διάθεση αλλά πολύ χρήσιμο γι' αυτούς που αμοίβονται με βάση την εργατοώρα. 'Κάθεται' στο taskbar και δεν ενοχλεί ενώ μπορεί στην έξοδο  να αποθηκεύσει το σημείο που σταματήσατε.

   
 

Cash Flow

Περιληπτικό, με αναλυτικές οδηγίες και εξηγήσεις. Σε Excel στα Αγγλικά.

   
 

CPU Cost Per Unit

Ανάμεσα σε δυο προσφορές διαλέξτε τη φτηνότερη. Παράδειγμα: τα 5 τεμάχια κάνουν τόσο, τα 7 τόσο, πιο είναι φτηνότερο από τα δυο για ένα τεμάχιο; Αν και κάνει εγκατάσταση δεν ενημερώνει τα Windows οπότε είναι και portable.

   
 

Credit Card Verifier

Εξακριβώνει αν είναι σωστός ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας χωρίς τους κινδύνους του on line. Προσοχή δεν εξακριβώνει αν έχει ακυρωθεί από τη Τράπεζα ή τι πιστωτικό υπόλοιπο έχει.

   
 

Droster

Πρόγραμμα δυναμολόγιου και ωράριου προσωπικού. Πολύ ευέλικτο.

   
 

eHour

Παρακολουθείστε το χρόνο που καταναλώνετε εσείς και οι συνεργάτες σας για κάποιο έργο. Σε δυο εκδόσεις: ατομικό και δικτυακό. Για το τελευταίο πρέπει να στηθεί Tomcat server, με MySQL ή PostgreSQL τοπικός ή στο Internet.

   
 

Euroconverter

Δείτε τις ισοτιμίες των κυριότερων ξένων νομισμάτων σε Euro και μετατρέψτε τα Euro σας σ’ αυτά. Θέλει on-line internet για να ενημερώνει τις ισοτιμίες του την ώρα που ξεκινάει το πρόγραμμα. Δεν κάνει εγκατάσταση, που σημαίνει ότι είναι και portable.

   
 

Ex-Plan

Ένα project plan σε Excel. Καλύπτει μόνο δύο χρόνια.